24 / 04 / 2024

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Burdur Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Tefeni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu.



Tefenni Belediyesi, genel idare hizmetler sınıfında istihdam edilmek üzere dört itfaiye eri alımı yapılacağını paylaştı. Personel alımı doğrultusunda hem kadın hem de erkek personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Bunun yanı sıra, görevlendirilecek 4 itfaiye erinin Belediye İtfaiye Eri Yönetmeliği ve 657 Sayılı Devlet Kanunları kapsamında istihdam edileceği öğrenildi. Peki, Tefenni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında adaylarda aradığı şartlar neler? Başvuru şartları ve detayları ne? Hangi tarihlerde başvuru yapılacak? İşte detaylar...

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

TEFENNİ BELEDİYESİ 4 İTFAİYE ERİ ALIMI YAPACAK

Burdur Tefenni Belediyesi, personel alımı doğrultusunda kadrosuna itfaiye eri katacağını duyurdu. Tefenni Belediyesi, 10’ncu dereceli kadroya iki itfaiye eri ve 11’nci dereceli kadroya da iki itfaiye eri olmak üzere toplam dört itfaiye eri alacağını ifade etti.

Tefenni Belediyesi, istihdam edeceği itfaiye erlerinde İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okullarının herhangi bir bölümünden en az ön lisans olarak mezun olması gerektiğini paylaştı. Aynı zamanda, alınacak personellerin en az C sınıfı sürücü belgesine de sahip olması ifade edildi.

İşte detaylar...


Geri Dön