25 / 04 / 2024

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Burdur Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Tefeni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu.



Söz konusu kadrolara başvuru yapacak adaylarda 657 Sayılı Kanun’un 48’nci maddesinde belirtilen koşulların talep edileceğinin altını çizen Tefenni Belediyesi, alım şartlarında KPSS puanının da olduğunu vurguladı.

657 Sayılı Kanun’un 48’nci maddesine göre başvuracak adayların Türk vatandaşı olması, adli sicil kaydının ya da suç hükmünün bulunmaması ve işini yapmaya engel teşkil edebilecek herhangi bir sorununun veya özrünün bulunmaması gerektiği paylaşıldı.

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Meslek alanına özel koşullar ise; erkekler için en az 167 cm bayanlar için 160 cm boyunda olmak, 30 yaşından küçük olmak, C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak olduğu öğrenildi. Bununla birlikte, başvuru yapacak adayların 2022 yılında yapılan KPSS’den en az 55 puan almış olmaları gerektiği de belirtildi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Personel alımı kapsamında başvurular 7 Temmuz-10 Temmuz 2023 tarihlerinde Tefenni Belediye Başkanlığına bizzat müracaat edilerek yapılacak.

Maximum Kart’ı olanlara müjde verildi! Hesabınıza tam bu kadar para yatacak!

e-Devlet’ten IBAN numarasını girenlerin hesabına para yatacak!

2023 kurbanlık fiyatlarında flaş gelişme! Fiyatlar belli oldu mu? İşte kurbanlık fiyatları!

Geri Dön