26 / 04 / 2024

Itır Esen deprem

Itır Esen deprem

Manken Itır Esen depreme farkındalık yaratmak için kameralar karşına geçti. Enkaz üzerinde poz veren Esen'e tepkiler yağdı.

Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan korkuttu! Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var! İkinci 6 Şubat mı geliyor?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bugün 4,1 şiddetinde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama geldi. Ercan ''Türkiye'de Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var'' dedi.

Fabrikadan halka konut satışı başlıyor! 4 ayda apartman yapılabiliyor!

Son dönemlerdeki fahiş fiyat artışları ev sahibi olmayı her geçen gün zorlaştırırken, deprem kaygısı da tüketicileri farklı çözümlere yönlendirmek için düğmeye bastı. Bu çözümlerden bir tanesi de arsa üzerine yapılan modüler çelik yapılar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür'den deprem açıklaması! 2024 depremsiz geçmeyecek!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür, bugün Kuşadası Körfezi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Deprem projelerinde işbirliği! Türk ve Çinli akademisyenler 8 proje için bir araya geliyor

Türk ve Çinli akademisyenler, arama kurtarma İHA'larından temel kablosuz iletişim teknolojilerinden, yıkım atıklarının geri dönüştürülmesinden deprem sonrası stratejilerin geliştirilmesine kadar çeşitli konularda 8 proje yürütecek.

Naci Görür'ün 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' dediği 18 kent hangileri?

Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı deprem uyarılarıyla sık sık gündem oluyor. Görür, şimdi de 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' diyerek 18 kenti açıkladı. Peki akıbeti Kahramanmaraş ve Hatay gibi olan 18 kent hangileri? 

Malatya 6 Şubat'ta ana depremini yaşamadı mı? Yer bilimci açıkladı: O fay parça parça kırılarak deprem üretebilir!

Yer bilimci Baturhan Öğüt, X sosyal medya hesabından Malatya'nın deprem riskine ilişkin konuştu ve bir bölgeye dikkat çekerek, parça parça kırılarak deprem üretebileceğinin altını çizdi. İşte o açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Yılmaz’dan milyonları ilgilendiren deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlayan 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinde deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, deprem hasarları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

İstanbullulara müjde: Kira desteği artacak, rezerv alanlarda daire verilecek!

İstanbul'da olası deprem için düğmeye basıldı. Bu kapsamda kentte kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Deprem riski taşıyan semtlerin rezerv alanlara taşınması planlanıyor. Geride kalan semtlerdeki evler ise yıkılacak. Ayrıca kira desteği de yükseltilecek.

Naci Görür: Her an her yerde 7 büyüklüğünde deprem olabilir! 

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir çalıştayda önemli açıklamalarda bulundu ve Diyarbakır'ın deprem riski ile ilgili konuştu. İşte Görür'ün o açıklamaları...

A101’de karton kapak defter 7,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199 TL’ye, düdüklü tencere seti 799 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına sayılı günler kala A101’e kırtasiye ürünleri dahil her çeşit ürün geldi. Bu kapsamda, karton kapak defter 7,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199 TL’ye, düdüklü tencere seti 799 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

Prof. Dr. Naci Görür'ün deprem beklentisi değişti! 700 kilometrelik canlı fay için uyardı! Son dakika! 

Sık sık yaptığı açıklamalarıyla gündem olan Prof. Dr. Naci Görür'den yeni bir açıklama geldi. Görür, deprem beklentisinin değiştiğine dikkat çekerek, yeni uyarılarda bulundu. İşte Görür'ün o açıklamaları... 

Diyarbakır'daki deprem konutlarının örnek dairesi tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından mart ayında temeli atılan konut projesinin örnek dairesi tamamlandı.

Itır Esen deprem Haberi

Itır Esen deprem

Miss Turkey 2017 yarışmasıyla adından söz ettiren Itır Esen, sosyal medyada olay yarattı. Yeşilçam oyuncusu Itır Esen’in kendisiyle aynı adı taşıyan yeğeninin deprem enkazı görünümlü bir mekânda poz vermesine tepki yağdı. Kartal Belediyesi ve AKUT Vakfı “Tehlikenin farkında mısın” sloganıyla depreme dikkat çekmek için bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Eleştirilerin ardından sildi

Hürriyet'te yer alan habere göre; proje için 10 erkek ve 10 kadın model ünlü modacıların tasarımlarıyla poz verdi. Bu modellerden biri de Itır Esen oldu. Bir enkaz üzerinde şık bir elbiseyle kameralar karşısına geçen Esen, çekimden bir videoyu da kendi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü modelin bu paylaşımının altına ‘Böyle ‘farkındalık’ olur mu?’, ‘ne yaptığınızın farkında mısınız’ gibi binlerce olumsuz yorum geldi.

ENKAZ...