26 / 04 / 2024

iz bırakmayan havlu askısı

iz bırakmayan havlu askısı

3M’in sunduğu Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor

BİM'de Kumtel ankastre set 4.899 TL’ye, Tefal şef bıçağı 209 TL’ye, 2’li havlu set 49,50 TL’ye düştü!

BİM’de yine adeta baştan sona indirim geldi. Bu kapsamda, 28 Temmuz Cuma günü Kumtel ankastre set 4.899 TL’ye, Tefal şef bıçağı 209 TL’ye, 2’li havlu set 49,50 TL’ye düşecek. İşte 28 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi...

Altın fiyatları ne kadar? 1 Temmuz 2023 gram, yarım, tam ve cumhuriyet altını fiyatları...

​​​​​​​Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Hafta sonu da takibi bırakmayan vatandaşlar, ons bazında yaşanan hareketliliğin etkilerini yaşamayı devam ediyor. Gram altın fiyatı en çok araştırılan konulardan biri oldu. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu?

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Fakir Inovator X 7269 Dikey Süpürge en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Fakir Inovator X 7269 Dikey Şarjlı Süpürge; toz bırakmayan çekim gücü, özel aparatları ve turbo fırçası ile temizliği pratikleştiriyor, evlerin vazgeçilmezi oluyor. Peki, Fakir Inovator X 7269 Dikey Süpürgenin kullanım süresi ne kadar? İşte detaylar...

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi, parmak izi bırakmayan inox teknolojisi, 6 farklı yıkama programı ve 13 kişilik kapasitesi ile geniş ailelerin tercihi oluyor. 

Honda CR-V Şubat zammı ne kadar oldu? İşte 2023 Şubat ayı fiyat listesi

Hangi zorlu şart olursa olsun Honda CR-V'ye güvenin. Sizi yarı yolda bırakmayan CR-V için fiyat araştırması yapanlara özel bu haberi kaçırmayın. İşte 2023 Şubat ayı fiyat listesi

Bu fiyata kaçmaz! Sunny Blender Setleri yüzünüzü güldürecek! 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mutfaktaki en yakın çalışma arkadaşımız olan blenderler, acil durumlarda bizi asla yalnız bırakmayan en büyük yardımcımız. Yemeklerin görüntüsüne şıklık, tatlarına lezzet katan Sunny Blender Setleri kaç liraya satılıyor? İşte detaylar...

Mükemmel sonuçlar almak için bu ütüye güvenin! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Her zaman mükemmel sonuç almak için sizi asla yarı yolda bırakmayan bir ütünüz olmalıdır. İşte Philips Dst5020 Buharlı Ütü tam sizlik.

Beko CM 10142 B Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Makineye sığmayan yorganlar, yıkanmasına rağmen lekeli kalan kıyafetler, Beko CM 10142 B Çamaşır Makinesi sayesinde tarih oluyor. 10 kilo kapasitesiyle yıkanmadık çamaşır bırakmayan Beko CM 10142 B, giysilerinizi tüylerden de arındırır. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Kovid-19'a rağmen ulaştırma yatırımları hız kesmedi!

Türkiye, küresel boyutta iz bırakan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşın, bu yıl ulaştırma, haberleşme ve altyapıda attığı adımlarla stratejik önemdeki projeleri tamamlayıp, hizmete sundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Depreme değinerek, süratli bir şekilde kentsel dönüşüm yapacaklarını dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İnsanların hayatını kurtaracağız, istihdam sorununu çözeceğiz büyük ölçüde." şeklinde konuştu.

Gayrimenkulün yıldızları Sign of the City Awards'ta ödüllendirildi!

Bölgelere iz bırakan mimari projelerin yarıştığı ve gayrimenkul sektörünün en prestijli ödül törenlerinden biri olan Sign of the City Awards (SotCA) geçtiğimiz haftalarda düzenlendi. Uzman jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini seçti ve gecede 30 ödül sahibini buldu.

iz bırakmayan havlu askısı Haberi

iz bırakmayan havlu askısı


3M’in sunduğu Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor. Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command™ askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.


Yenilikçi çözümleriyle hayatı iyileştiren, pek çok ilke imza atan 3M, evlerinde değişiklik yapmak isteyenlere Command™ Cırt Cırt Bant ve Askılar ile büyük bir kolaylık sağlıyor.


Command™ Cırt Cırt Bantlar duvarlarına zarar vermeden tablo ve fotoğraf asmak ve asılan eşyaların yerini değiştirmek isteyenlere esnek kullanım seçenekleriyle cazip bir çözüm sunuyor. Farklı boy seçenekleri olan Command™ Cırt Cırt Bantlar, üstelik 7 kg’a kadar ağırlık taşıyabiliyor ve çıkarıldığında duvara zarar vermiyor.


Çift taraflı yapışkanlı...