20 / 04 / 2024

Beko CM 10142 B Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Beko CM 10142 B Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Makineye sığmayan yorganlar, yıkanmasına rağmen lekeli kalan kıyafetler, Beko CM 10142 B Çamaşır Makinesi sayesinde tarih oluyor. 10 kilo kapasitesiyle yıkanmadık çamaşır bırakmayan Beko CM 10142 B, giysilerinizi tüylerden de arındırır. 



Her gün çamaşır yıkamak zorunda kalmamak için çamaşır makinesi kapasitesini doğru seçmek şart. Düşük kapasiteli makineler sık sık çalıştırıldıkları için fazla su ve elektrik harcarlar. Geniş ailelerin ihtiyaçlarına cevap veren, yorgan ve battaniye gibi eşyaları rahatlıkla yıkayan Beko CM 10142 B Çamaşır Makinesi, özel yardımcı fonksiyonu sayesinde kıyafetlerinizi hayvan tüylerinden de arındırıyor. Peki, Beko CM 10142 B Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar..

 Beko CM 10142 B Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Beko CM 10142 B Çamaşır Makinesi özellikleri ve fiyatı:

Buharlı Havalandırma Yapar
Yıkama yapmadan buharlı havalandırma teknolojisi sayesinde kıyafetlerdeki kötü kokuları azaltır. Buharlı havalandırma programı pamuklu, sentetik ve karışık kumaş türlerinde kullanılır, 17 dakika havalandırarak kıyafetlerin ferah kokmasını sağlar.

Suda Bastırmayla Lekelere Son
Bu fonksiyon çamaşırlarınızı önceden suda bekletme işlemini makinede kolayca yapar ve sonra programı otomatik olarak çalıştırıp yıkama yapar. Leke çıkarmayı kolaylaştırır.

Evcil Hayvan Tüyleri Artık Dert Değil
Evcil hayvan tüy temizliği özel yardımcı fonksiyonu sayesinde ek ön yıkama ve durulama yaparak kıyafetlerinizi tüylerden arındırır.

Bebek+ Programı
Yüksek sıcaklıkta ve özel yıkama adımları sayesinde yoğun yıkama yaparak, üst seviyede temizlik sağlar. İngiltere “The British Allergy Foundation” (Allergy UK) kuruluşu tarafından test edilmiş olup, çamaşırlarınız alerjen etkilerden arındırdığı onaylanmıştır.

HomeWhiz
Çamaşır makinenizi bluetooth aracılığıyla cep telefonunuz üzerinden kontrol edebilir, Homewhiz uygulaması üzerinden çalıştırıp, güncel durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

ProSmart™ Inverter Motor
Prosmart Inverter motor sayesinde makinenin ömrü uzarken enerji tasarrufu da sağlanmış olur. Aynı zamanda makineniz daha sessiz ve verimli çalışır. Prosmart Inverter motorlu makinelerde 10 yıl motor garantisi sunar.

Genel Özellikler
Kapasite: 10 kg
Maksimum Sıkma Devri: 1400 rpm
Su Girişi: Tek (Soğuk)
Program Sayısı: 14
Ürün Rengi: Beyaz
Enerji Sınıfı: A

 


Geri Dön