20 / 04 / 2024

izmir aliağada yangın

izmir aliağada yangın

İzmir Kazımdirik Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde bulunan ve kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmayı bekleyen binanın bodrum katında henüz belirlenmeyen nedenle yangın çıktı. itfaiye ekiplerince yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı...

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

İzmir'de kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

İZSİAD Başarı Hikayeleri Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı ve İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Güneş, "Bugün İzmir’in gündeminde olan kentsel dönüşüme ada bazında bakılmalı; ada dönüşmeli, parsel değil. Bu dönüşüm olursa onun adı kentsel dönüşüm olur" dedi.

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslışah Yılmaz tarafından kuruldu.

İzmir'e yangın havuzları inşa ediliyor!

Yaz aylarında artan orman yangınlarıyla mücadele etmek için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, ormanların derinliklerine yangın havuzları inşa ediyor. Yaklaşık 4 bin hektarlık ormanlık alana can simidi olacak Alaniçi Yangın Havuzu önümüzdeki hafta sonuna kadar hizmete girecek.

İzmir'de ev yangını: 1 ölü!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evde çıkan yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Yangın, Umut Mahallesi 3839/1 sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.

İzmir Basmane'de yangın çıktı!

İzmir’in Basmane semtinde bulunan ahşap binada henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Oteller bölgesinde 1300 sokak 10 numarada bulunan ahşap metruk bina, rüzgarın da etkisiyle alev alev yandı.

İzmir'de John Peterson Köşkü'nde yangın!

İzmir'in Bornova ilçesindeki tarihi John Peterson Köşk'ünde çıkan yangın hasara yol açtı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangının ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti...

İzmir'de kimya fabrikasında yangın çıktı!

İzmir’in Menemen İlçesinde kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

İzmir'de iki katlı binada yangın çıktı!

İzmir'de 2 katlı metruk binadan alev çıktığını gören mahalleli durumu, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Alevlerin büyümesi üzerine, yangının bitişiğinde oturan vatandaşlar evlerinden çıktı. Alevler büyürken itfaiye ekipleri, olay yerine geldi.

İzmir Dikili'de yangın çıktı!

İzmir'in Dikili ilçesi'nde, bir sitenin arkasındaki otluk alanda, sigara izmaritinden çıktığı belirtilen yangın korkuttu. Site sakinlerinin ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri su sıkarak yangına müdahale etti...

İzmir Bayraklı'da yangın çıktı!

Yeni Asır-Sabah Baskı Tesisleri ile benzinlik yakınındaki binada çıkan yangın büyük paniğe yol açtı. Büyükşehir'in 2 itfaiye aracından birinin hortumu delindi, birinin suyu bitti. Yangın Manisa'dan yetişen ekiplerin desteğiyle 2.5 saatte söndürüldü

İzmir Bayraklı'da AVM inşaatında yangın!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 20 itfaiye ekibi katıldı...

izmir aliağada yangın Haberi

izmir aliağada yangın

İzmir Aliağa'da kentsel dönüşüm kapsamına alınan ve yıkılmayı bekleyen bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kazımdirik Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde bulunan ve kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmayı bekleyen binanın bodrum katında henüz belirlenmeyen nedenle yangın çıktı.İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerince yapılan müdahalenin ardından kontrol altına alınan yangın söndürüldü. 



Aliağa Ekpres...