26 / 04 / 2024

izmir belediyesi toplu konut

izmir belediyesi toplu konut

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Nilüfer Belediyesi toplu konut imarlı 7 arsa satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan toplu konut alanı imarlı yedi arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Edremit Belediyesi toplu iş yeri imarlı arsa satacak!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Yolören Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi Edremit Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Bir şehirde daha toplu taşımaya zam geldi: Yüzde 80 zam

Afyonkarahisar Belediyesi, toplu ulaşım ücretlerine yüzde 80 zam yaptı. Zammın ardından 5 lira 50 kuruş olan nakit biniş ücreti 10 liraya çıktı. 

Son dakika: İzmir'de toplu taşımaya yüzde 48 zam! İşte yeni tarife...

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam geldiği bildirildi. Peki, İzmir'de toplu taşıma ücretleri 2023 ne kadar oldu? İşte yeni tarife...

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

İzmir Uzundere Toplu Konutları 34 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 34 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul'dan sonra İzmir'de toplu ulaşıma zam!

İzmir Belediyesi Trafik Koordinasyon Merkezi, toplu taşımada toplam ücreti yüzde 35,08 artırarak 8,78 liraya yükseltme kararı aldı.

İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi'de toplu konut projesi hayata geçirecek. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi nerede inşa edilecek? İşte İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Toplu taşımaya yüzde 40 zam haberi daha! Öğrenci ve tam bilet fiyatları kaç para oldu

İstanbul'da toplu taşımaya gelen yüzde 40 oranında zamdan sonra öğrenci akbili ve aylık akbillerin fiyatı güncellendi. Öğrenci 109 liraya tam akbil ise 602 liraya çıktı. Zamların sıcağı geçmemişken bir zam haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Belediyesi toplu taşımaya yüzde 40 zam yaptı.

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

İzmir'de toplu ulaşıma zam! İşte yeni tarife!

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. 20 Mart Pazar gününden itibaren geçerli sayılacak yeni fiyat tarifesine göre 4.7 lira olan tam biniş ücreti, 6.5 liraya yükseltildi.

izmir belediyesi toplu konut Haberi

izmir belediyesi toplu konut

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşimi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer’in yönetiminde Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapıldı.

İz Gazete'den Gizem Taban'ın haberine göre; toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı belirtildi. Diğer yandan mecliste hayvan hakları ve çalışmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. 

'ÇALIŞANLAR İÇİN TOPLU KONUT PROJESİ’

Meclis toplantısında Ege Şehir Planlaması Enerji ve Teknolojik İş birliği Merkezi Anonim Şirketine verilen arsa konusu konuşuldu. Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışması başlatacağı ifade edildi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Mustafa Özuslu, Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Çiğli’de yer alan taşınmazların şirkete aktarımı ve projeyle ilgili konuştu.

CHP’li Özuslu, “Bu alanda, Ege...