28 / 03 / 2024

İzmir Best Western Premier Hotel hizmete sokulacak

İzmir Best Western Premier Hotel hizmete sokulacak

Savranoğlu Group, İzmir'de yatırımlarına devam ediyor. Group, Konak'taki Best Western Plus Hotel'in ardından İzmir'deki ikinci oteli Best Western Premier Hotel'i hizmete sokuyor.

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nak tarafından kuruldu.

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Ata Haddadghabel ve Davut çelik ortaklığında tarafından kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Bts Best Touristic Turizmcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bts Best Touristic Turizmcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Bayrak tarafından kuruldu.

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Teke tarafından kuruldu.

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Nadjıb Touat tarafından kuruldu.

Best Home Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Home Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  250 bin TL sermaye bedeli  ile Noushın Zagheh tarafından kuruldu.

My Best İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Best İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Mecid Dizman ve Baran Subaşı  tarafından kuruldu.

Best Art Mimarlık Yapı Üretim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Art Mimarlık Yapı Üretim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Sarı tarafından kuruldu.

Best Royal Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Royal Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Önder Topcu tarafından kuruldu.

İzmir Best Western Premier Hotel hizmete sokulacak Haberi

İzmir Best Western Premier Hotel hizmete sokulacak

Kasım ayında tamamlanan otelin basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Savranoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Savranoğlu, Abdullah Sadık Savranoğlu, Best Werstern Premier Hotel Genel Müdürü Adil Çakır ve projenin mimarı Murat Erman katıldı. Abdullah Sadık Savranoğlu, Karşıyaka'da Anadolu Caddesi üzerindeki 'yeni nesil business hotelin' konsepti ile kentin kuzey aksının önemli bir açığı kapatacağını dile getirdi. Savranoğlu, "Otelimiz hizmet veriyor ancak resmi açılışımızı 20-23 Ocak 2016 tarihleri arasında yapmayı planlıyoruz" diye konuştu. Otelin, İzmir'e yeni bir değer kazandıracağını belirten Adil Çakır ise, "İş dünyasının vazgeçilmez adresi olacak. İzmir'in karşısında böyle konseptte bir otel yoktu. Otelimiz, İzmir'in ihtiyacı olan bir konsepte sahip. Oteli Karşıyaka'da açtığımız için salonlarımıza Karşıyaka'nın mahallelerinin isimlerini verdik. Hızlı bir ivmeyle İzmir'de top bir otel olmayı hedefliyoruz" dedi. Sadık...