20 / 04 / 2024

İzmir Büyükşehir açık artırma ihalesi

İzmir Büyükşehir açık artırma ihalesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın düzenleyeceği 107 adet dairenin satış ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:00'te başlayacak...

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden tarihi personel alımı! Rekor sayıda personel alacak! Tek tek açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZELMAN bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı için açık kadrolar belli oldu.

İzmir Büyükşehir'den büyük fırsat! İstanbul ve İzmir'de 17 imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ve İzmir'de yer alan 17 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların radarına giren ihale 13 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Büyükşehir'den arsa fırsatı! Çiğli'de 15 arsa satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çiğli'de yer alan 15 arsayı 2 milyon 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor... 

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Buca Metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin iptal kararına yönelik açıklama yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

İzmir Büyükşehir açık artırma ihalesi Haberi

İzmir Büyükşehir açık artırma ihalesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 107 adet dairenin satış ihalesini gerçekleştirecek. 

İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45'inci maddesi gereğince açık artırma usulü ile 30 Mayıs 2019 tarihinde saat14:00'te her bir bağımsız bölüm için 5'er dakika ara ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı odasında  yapılacak. 

İhale ilanı: 
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
1-) Belediyemize ait Yaşar Kemal Mahallesi, 6002 Sokak, No:3, 11252 ada, 1 parsel, C-1 Blok, Zemin Kat, D.5 Karabağlar/İZMİR Adresindeki daire (120,18 m2) ihale yoluyla satılacaktır.
Satış Bedeli: 190.886,00-TL (YüzdoksanbinsekizyüzseksenaltıLira)
Geçici Teminatı: 5.726,58 -TL (BeşbinyediyüzyirmialtıLiraEllisekizKuruş)
2-) Belediyemize ait Yaşar Kemal Mahallesi, 6002 Sokak, No:3, 11252 ada, 1 parsel, C-1 Blok, Zemin Kat, D.8 Karabağlar/İZMİR Adresindeki daire (120,18 m2) ihale yoluyla satılacaktır.
Satış Bedeli: 189.105,00-TL (YüzseksendokuzbinyüzbeşLira)
Geçici Teminatı: 5.673,15-TL (BeşbinaltıyüzyetmişüçLiraOnbeşKuruş)
3-) Belediyemize...