25 / 04 / 2024

İzmir Doğanlar Stadının inşaatında son durum

İzmir Doğanlar Stadının inşaatında son durum

İzmir'de Bornova Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte yaptırdığı Doğanlar Stadı yeni sezona yetişecek. İhalesi Eylül 2013'te yapılan stat bittiğinde UEFA standartlarında olacak.

İzmir Doğanlar Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Bornova Belediyesi'nin kente kazandıracağı Doğanlar'daki 12 bin 500 seyirci kapasiteli şehir stadı ile Altındağ'da ana salonu 2 bin 500 kişilik olan spor kompleksinin inşaatları hızla devam ediyor.

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı davasının görülmesine başlandı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binalar arasında yer alan Doğanlar Apartmanı'nın davasının görülmesine başlandı.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bayraklı'daki Doğanlar Apartmanı neden olduğu yere çöktü?

İzmir Bayraklı Manavkuyu semtindeki Doğanlar Apartmanı’nın çökme anları, İzmir depreminin simge görüntüsü oldu. Peki Doğanlar Apartmanı neden olduğu yere çöktü? İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş açıkladı. 

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Adana Stadının yapım süreci meclis gündeminde!

Adana Stadının yapım süreci mecliste konu oldu. CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana Stadı ile ilgili soru önergesi hazırladı..

İzmir'de 3 yeni stadın temeli 9 Eylül'de atılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 9 Eylül'de kentte yapımına hazırlanan 3 stadın temelini atacak.

İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi tarafından inşa edilecek İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Merkezin 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

Bornova Doğanlar parselasyon planı askıda!

İzmir Bornova ilçesi Doğanlar mahallesi sınırları içerisinde kalan 143 nolu parselin parselasyon planı ve dağıtım cetvelleri askıya çıktı...

İzmir Alsancak Stadı'nın ihalesi Ocak'ta!

Yeni Alsancak Stadı'nın ihalesinin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor. Stat 18 ayda tamamlanacak. Bu arada İZVAK Başkanı Ali Erten, "İzmir'in imar planlarında spor alanı olarak kaydedilen alanların envaterini çıkartıyoruz." dedi.

Alsancak Stadı'nın yeni imar planı tartışma yarattı!

Kapalı ve açık tribünler yıkıldıktan sonra, sadece maçların oynandığı çim sahanın bakımı yapılarak korunan Alsancak Stadı’nın yeniden yapımı için gerekli imar planı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki olağanüstü toplantıda görüşüldü.

Tire Arena Stadı'nın tribünleri yükseliyor!

İzmir’de Büyükşehir ve ilçe belediyesi işbirliğiyle kente kazandırılacak ikinci stadın inşaatı da hızla ilerliyor. 15 bin kişilik Tire Arena Stadı'nın Batı Kale Arkası tribünü de yükselmeye başladı.

İzmir Doğanlar Stadının inşaatında son durum Haberi

İzmir Doğanlar Stadının inşaatında son durum

Bornova Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yaptırdığı ve İzmir’deki tesis sorununu bir nebze olsun çözmesi beklenen Doğanlar Stadı, yeni sezona yetişecek. Kapalı ve maraton tribünleri tamamlanan, zemini maç oynamaya hazır duruma gelen 6 bin 700 kapasiteli tesiste 6 Mayıs’ta bitirilmesi öngörülen 2’nci etap çalışmaları devam ediyor.


6 milyonu Büyükşehir’in katkısıyla, toplam 6 milyon 320 bin TL’ye mal olacak ikinci etap çalışmaları kapsamında, Nisan ayında bitmesi planlanan güney yönündeki kale arkası tribünün inşaatı sürüyor. Kapalı tribüne ise dış cephe kaplaması yapılıyor. Statta gece maçlarının oynanması için gerekli ışıklandırma bulunmazken, bunun için TEDAŞ’ın ışıklandırma sistemini kaldıracak yeni trafo kurması bekleniyor.


PTT 1’inci Lig maçlarının oynanabilmesi için gereken Passolig sistemi ve turnikelerin, 2’nci Lig’den 3’üncü Lig’e düşen Orduspor’un 19 Eylül Stadı’ndan sökülerek Doğanlar’a monte...