25 / 04 / 2024

İzmir ev sahibi kiracı kavgası

İzmir ev sahibi kiracı kavgası

İzmir'in Konak ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında çıkan bıçaklı kavga sonucunda 2 kişi yaralandı.

İzmir'de kira borcunu ödemeyen kiracı ev sahibini darp etti!

İzmir Bornova'da bir süredir ev kirasını alamayan ev sahibi, tartışma yaşadığı yabancı uyruklu kiracıları tarafından darp edildi. Mahallelinin tepki göstermesi üzerine aile evden tahliye edildi.

Ev sahibinin 15 bin TL kira artışı isteği arabulucuda çözüldü! Kiracı ve ev sahibi yarı fiyatına anlaştı! 

İzmir Aliağa'da ev sahibi kiracıdan aylık 15 bin TL kira ve 1 sene sonunda tahliye talebinde bulundu. Anlaşmaya varılamayınca konu arabulucuya gitti. Kira anlaşmazlığı 'bedelin yarısı ve 1 yılda tahliye' şartı koyularak çözüme kavuştu. 

İzmir'de kiraya yüzde 100 zam yapan ev sahibi kiracıyı habersiz evden çıkardı! Eşyalarına el koydu

İzmir'de bir ev sahibi, kiracısına yüzde 100’e yakın zam yapmak istedi. Buna itiraz eden kiracı, haberi olmadan evden çıkartıldı. Ev sahibi iddiaya göre kiracının eşyalarına el koydu. Evden çıkarılan kiracı şimdi ne eşyalarını alabiliyor ne de sitenin kapısından içeri girebiliyor.

İzmir'de ev sahibi ile tartışan kiracı eşyalarını sokağa attı!

İzmir Buca'da ev sahibi ile tartışmaya giren kiracı evin içerisine benzin dökerek eşyalarını sokağa çıkardı. 

İzmir'de kan donduran ev sahibi cinayeti!

İzmir Çiğli'de ev sahibi Deniz Kanat gürültü yaptığı nedeniyle kiracısı O.H.'yi uyardı. "Dairenin parasını veriyorum, istediğimi yaparım" diyen kiracı, ev sahibini acımasızca öldürdü.

İzmir'de kirasını geciktiren kadın ev sahibi tarafından darp edildi!

İzmir'in Buca ilçesinde 43 yaşında iki çocuk annesi kadın ev kirasını geciktirdiği için ev sahibi ve 6 kişi tarafından darp edildi. 

Deprem Sonrası ev sahibi olmak İsteyen İzmirliler, en çok Birikimevim Bornova Şubesi’ne başvurdu!

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

İzmir iş dünyası, ailelerini kaybeden depremzedeleri ev sahibi yapacak!

İzmir iş dünyası tarafından başlatılan "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasıyla depremde hayatını kaybedenlerin ailelerinin ev sahibi yapılması planlanıyor.

İzmir'de ev sahibi kiracı kavgası: 2 yaralı!

İzmir'in Konak ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında çıkan bıçaklı kavga sonucunda 2 kişi yaralandı.

Körfez Evleri'nde gurbetçiye ev sahibi olma fırsatı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Faiz oranının düşmesiyle herkes ev sahibi olacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, faiz oranlarının düşmesiyle herkesin ev sahibi olmasının yolunun açıldığını söyledi.

İzmir Enternasyonal Fuarı ev sahibi olmak isteyenlerin ilk adresi oldu!

İzmir Enternasyonal Fuarı'na yine İzmir'in konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Fuara özel cazip fiyat seçeneklerine sahip iki farklı kampanya sunan Ege-Koop standı, ilk günden itibaren ev sahibi olmak isteyenlerin ilk adresi odu.

İzmir'de memurun ev sahibi olması çok zor!

Dar gelirlinin, işçinin, memurun ev sahibi olması kolay değil. Hele İzmir'de neredeyse mümkün değil! Fakiri kiracılıktan kurtarmak isteyen bir Ege-Koop var, ama eli kolu bağlı.

İzmir ev sahibi kiracı kavgası Haberi

İzmir ev sahibi kiracı kavgası

İzmir'in Konak ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında çıkan bıçaklı kavga sonucunda 2 kişi yaralandı.

Ege'de Son Söz'de yer alan habere göre; Yurdakul Ö, Göztepe Mahallesi Susuzdede Parkı'nda karşılaştığı ve bir süre önce evini evini kiraladığı Gerçek B. ile henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartıştı.

Kavga sonucunda dönüşen olay kapsamında Gerçek B, bıçakla Yurdakul Ö'yü yaraladıktan sonra dengesini kaybedip yere düştü. Başını yere çarpan Gerçek B. de yaralandı.

Yaralılar, çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma...