16 / 04 / 2024

İzmir Mithatpaşa Alt Geçit projesi

İzmir Mithatpaşa Alt Geçit projesi

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, ismi “15 Temmuz Demokrasi Meydanı” olarak değiştirilen Mithatpaşa Alt Geçidi projesinin onaylı imar planı olmadığını açıkladı.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

İslam Memiş'ten tokat gibi açıklama geldi! Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altının efendisi İslam Memiş'ten bugün altın almak isteyenler için tokat gibi bir açıklama geldi. Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Kemerburgaz Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 21.10.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 669 parselin doğusunda yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Selçuk TOKİ kura sonuçları 1 Ağustos 2022! TOKİ Selçuk 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinin kura çekimi bugün yapılacak. İşte Selçuk TOKİ kura sonuçları 1 Ağustos 2022 ve TOKİ Selçuk 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi...

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasını aldı!

Kiler GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseli 277 milyon TL'ye satın aldı...

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasına 227 milyon TL'lik teklif! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından satışa sunulan Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseldeki arsanın satış ihalesine katıldı. Peki Kiler GYO kaç lira teklif sundu? İşte ayrıntılar...

Pasifik GYO Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsa için 279.2 milyon TL peşinat ödedi!

Pasifik GYO, İstanbul Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi'ndeki arsa için satış sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında 279 milyon 250 bin TL peşinat ödendi. 

TOKİ İzmir Kemalpaşa alt gelir 2021 kura çekilişi 21 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa projesinin kura çekilişini 21 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

Flaş açıklama: Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları, ABD'de tarım dışı istihdam verilerinin beklentilerin oldukça altına düşmesiyle hem ons hem de gram tarafında yükseldi. Gram altın fiyatları 490 lira seviyesini test ederken, ons altın analistlerin vurguladığı 1800 dolar bandının üzerinde yer aldı.

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapuları teslim edildi!

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapularını teslim etti....

İzmir Mithatpaşa Alt Geçit projesi Haberi

İzmir Mithatpaşa Alt Geçit projesi

İsmi “15 Temmuz Demokrasi Meydanı” olarak değiştirilen Mithatpaşa Alt Geçidi projesinin onaylı imar planı olmadığını açıklayan Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, demokrasinin yerel karşılığı olan katılımcı bir süreç izlemeden projenin inşaatına başlandığını açıkladı.



Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, ismi “15 Temmuz Demokrasi Meydanı” olması kararlaştırılan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda inşaatı başlatılan “Mithatpaşa Alt Geçidi, Güzelyalı Meydanı” projesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Yönetim kurulu imzasıyla yapılan açıklamada ilk olarak yaşanılan darbe girişimine değinilerek, darbenin yıkıcı etkileri olduğu belirtidi ve ilan edilen OHAL’le birlikte yeni ve zorlu bir sürece girildiği ifade edildi. 


‘KATILIMCI SÜREÇ İZLENMEDİ’


“Mithatpaşa Alt Geçidi, Güzelyalı Meydanı” projesinin onaylı imar planının olmadığının belirtildiği açıklamada “İnşaatı başlamış olan bu projenin onaylı imar planının olmadığı belediye ile yapılan...