26 / 04 / 2024

İzmir Örnekköyde kentsel dönüşüm

İzmir Örnekköyde kentsel dönüşüm

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Örnekköy'deki 18 hektarlık alan için hazırladığı projesini görücüye çıkardı. Proje için vatandaşlar ile görüşmelere başlandı.

İzmir Örnekköy’de dönüşüm görüşmeleri yarın başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını kentin farklı noktalarında sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, son olarak Karşıyaka Örnekköy’deki 18 hektarlık alan için hazırladığı projesini görücüye çıkardı. Proje için vatandaşlar ile görüşmelere yarın başlanacak.

İzmir Örnekköy'de dönüşüm görüşmeleri 1 Temmuz'da!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını kentin farklı noktalarında sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, son olarak Karşıyaka Örnekköy'deki 18 hektarlık alan için hazırladığı projesini görücüye çıkardı. Proje için vatandaşlar ile görüşmelere 1 Temmuz'da başlanacak.

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm adımı atıldı!

Örnekköy'de 18 hektar alanda kentsel dönüşüm başlıyor Uzundere'de ilk binayı yıkarak kentsel dönüşüme başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Ömekköy'de 18 hektarlık alanda yapacağı dönüşüm için çalışmalarına başladı.

İzmir'deki 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Örnekköy kentsel dönüşüm alanında kasım ayında tapuların dağıtıldığı söyleyerek, 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut inşa edildiğini kaydetti.

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kentsel dönüşümde önemli bir aşama tamamlandı! Hak sahipleri tapularını alacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projelerinde önemli bir aşama daha sona erdi. Belediyenin dönüşüm çalışmalarına devam ettiği Karşıyaka Örnekköy’de ikinci etapta binaların yapımı tamamlandı. Hak sahipleri, tapularının Belediye Başkanı Tunç Soyer’in elinden alacak.

İzmir Örnekköy’deki kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek? Örnek dönüşümde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Örnekköy’de 765 bağımsız birimi inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

İzmir'de imalat hatası tespit edilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ettiği toplu konut inşaatının eksik demir ve hatalı beton kullanımı sebebiyle mühürlenmesi gündemde büyük yankı uyandırdı. 

İzmir Örnekköy Mahallesi 5. Etap ihalesi 1 Eylül'de! Bedeli dudak uçuklattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 5. Etap'ın ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İzmir genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 4. Etap lansmanı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, lansmanda kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

İzmir Örnekköy'de alt yapı çalışmaları devam kentsel dönüşüm projesinin dördüncü etabı için S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Kooperatifi ile sözleşme imzalandı. İmza töreni İZBETON merkez şantiyesinde yapıldı. 

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 3. etap görücüye çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin üçüncü etap tanıtımı yapıldı. 

İzmir'deki kentsel dönüşüm için TOKİ önerisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'de tamamlanmayan kentsel dönüşüm projesinin TOKİ tarafından üstlenilmesi yönünde talepte bulundu. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde revizyon! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Örnekköy'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesindeki yeni imar planlarına vatandaşların tepki vermesi üzerine çalışmalarda revizyon yapılmasına karar verildi. 

İzmir Örnekköyde kentsel dönüşüm Haberi

İzmir Örnekköyde kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm çarpık yapılaşma nedeniyle 2004'ten bugüne Türkiye’nin gündeminde. İzmir’de de bu konuda çalışmalar yürütülüyor. Kadifekale'den başlayarak Uzundere'de, Aktepe-Emrez'de ve Bayraklı'da birçok deneyimler kazanan İzmir Büyükşehir Belediyesi, son olarak Örnekköy'deki mal sahipleriyle görüşme trafiğini başlattı.



18 hektarlık alanda üretilecek bağımsız birim sayısı yaklaşık 3.000 adet olarak belirtendi. Alan bütününde yaya erişim aksları güçlendirilerek, taşıtlar İçin yaklaşık 30 bin metrekare açık ve kapalı otopark alanları tasarlandı. Alanın kuzeyinde, yaklaşık 4 bin 200 metrekare kapalı alanlı, iki katlı kapalı pazar yeri ve ana yaya akstan kesişiminde konumlandırılan yeni futbol sahası, seyirciler için tribün ve spor tesis binası ile bütün olarak ele alındı. 3 bin 500 metrekare kapalı alanlı spor tesisi binası düğün salonu olarak da kullanılabilecek şekilde planlanırken, mevcut ilkokulun bulunduğu alan...