24 / 04 / 2024

izmir şebeke yenileme çalışmaları

izmir şebeke yenileme çalışmaları

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

Manisa Gökçukur’un altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinin Gökçukur mahallesinde yürütülen kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatlarını yenileme çalışmalarını tamamladı.

İzmir'de kentsel dönüşüm değil bina yenileme yapılıyor!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, İzmir'de müteahhitlerin kentsel dönüşüm adı altında yık - yap sistemine yönlendirildiğini, ancak bunun kentsel dönüşüm değil, bina yenileme olduğunu dile getirdi.

İzmir Atatürk Stadı'nın yenileme çalışmaları tamamlandı!

Zemin yenileme ve tribün iyileştirme çalışmaları tamamlanan İzmir Atatürk Stadı, hafta sonundan itibaren kullanılabilecek.

Doğanbey ve Payamlı’ya 10 milyon liralık yatırım!

İZSU, Seferihisar’ın Payamlı ve Doğanbey mahallelerinin içme suyu şebekesini yeniliyor. Toplam 150 kilometrelik içme suyu şebeke yenileme işi kapsamında, İZSU Genel Müdürlüğü 10 milyon liralık yatırım yapılacak.

Kızılpınar'da çalışmalar başladı!

TESKİ tarafından Kızıipınar'ın kanalizasyon şebekesinin projelendirilme çalışması hayata geçirilirken, çalışma neticesinde iller Bankasından 27 milyon TL'lik kredi ile 90 bin metrekarelik alanda şebeke yenileme yapılacak.

İzmir 2. kordonda yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ikinci Kordonda yenileme çalışmaları için harekete geçti. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı’nın Ali Çetinkaya Bulvarı ile 1476/1 sokak arasında kalan kısmında (ikinci kordon) yenileme çalışması gerçekleştirecek.

İzmir Alsancak'ta rıhtım yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Alsancak Limanı'nda, dev kruvaziyer gemilerinin kente turist getirmeye başladığı bu günlerde rıhtım yenileme çalışması yapılması tepki çekti..

İzmir Menderes'te kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor!

İzmir’in Menderes ilçesinde, belediye tarafından yürütülen çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında ilçedeki kaldırımlar yeni bir görünüme kavuşacak..

İzmir'deki kentsel yenileme modern gecekonduları ortaya çıkardı!

İzmir'de bugün gayrimenkul sektöründe yaşanan hareketliliği artık herkes görüyor ve yaşıyor. Kentin hemen her yerinde bir inşaat var. Ancak 'Kentsel Yenileme' kapsamında bina bazlı dönüşümler bir yandan modern gecekonduları ortaya çıkarıyor.

İzmir su kesintisi 12 Ocak 2015!

İZSU Genel Müdürlüğü, izmir Mordoğan’da Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından sürdürülen Karaburun-Mordoğan arası yol çalışmaları nedeniyle köprü ayağı imalatı yapılacağından, bölgedeki şebeke hattının deplase edileceğini açıkladı

Balçova su kesintisi Kasım 2014!

Yürütülen yol çalışmaları nedeniyle branşman ve şebeke yenileme çalışması yapılacak. Balçova'da 1 Kasım Cumartesi 2014 ile 15 Kasım Cumartesi 2014 tarihleri arasında su kesintisi yapılacak yerler haberimizin içinde yer alıyor...

Narlıdere su kesintisi Kasım 2014!

İzmir Narlıdere ’de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, yürütülen yol çalışmaları nedeniyle branşman ve şebeke yenileme çalışması yapılacak. Su kesintisi yapılacak yerler haberimizin içinde yer alıyor...

izmir şebeke yenileme çalışmaları Haberi

izmir şebeke yenileme çalışmaları


İzmir Güzelyalı'da 9 ay önce başlayan şebeke yenileme çalışmaları hala tamamlanamadı. İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi. Bölgede asfaltın tekrar tekrar kazılarak çevrenin toz, toprak ve çamura teslim edilmesi ise vatandaşları çileden çıkardı. Bir aya yakın süredir kazıların bitmediği 76 sokak ve çevresinde iş makineleri sabahın ilk saatlerinden itibaren çalışmaya başlarken, oluşturduğu ses kirliliği de semt sakinlerinin kabusu oldu.



Yeni...