28 / 03 / 2024

izmir seferihisar topmas deresi yaya köprüsü

izmir seferihisar topmas deresi yaya köprüsü

Topmas Deresi üzerine yaya köprüsü yapan Seferihisar Belediye Başkanı Soyer, “Derenin üzerinden ulaşım sağlayarak birçok öğrencimizin ve vatandaşımızın kara yoluna çıkmadan karşı tarafa geçmelerini sağladığımız için mutluyuz." dedi...

TOKİ İzmir Seferihisar 2023 projesinde son dakika! 517 yeni konut için resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ İzmir Seferihisar 2023 projesinde son dakika... Tam 517 yeni konut için resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın...

10 soruda TOKİ İzmir Seferihisar 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Seferihisar 2022 projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin İzmir projelerinin detayları açıklandı. Peki TOKİ İzmir Seferihisar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Seferihisar 2022 sosyal konut projesi...

İzmir Seferihisar'daki zeytinliğe konut mu yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Sığacık ve Batı Akarca Planlama Bölgeleri Belediye Meclisince kabul edilmişti. Hazırlanan ve kabul edilen projeye itiraz edilmişti. Yapılan itirazlar sonrasında güncellenen plana 'konut alanı' bölgesi eklendi.

TOKİ İzmir Seferihisar projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan İzmir Seferihisar projesi 218 milyon 900 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ'den İzmir Seferihisar'a 1032 konut!

TOKİ, İzmir'in Seferihisar ilçesinde 1032 konutun inşası için düğmeye bastı. Söz konusu projenin 218 milyon TL'ye mal olması bekleniyor. 

İzmir Seferihisar'da 9.6 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Seferihisar Satış Memurluğu, İzmir ili, Seferihisar ilçesi, Camikebir Mahallesi Karakayalar mevkii, 3104 ada 1 parselde yer alan arsayı 9 milyon 582 bin TL'ye satıyor...

İzmir Seferihisar'da tsunami ev ve iş yerlerine hasar verdi!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında afetin yaralarının sarılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

İzmir Seferihisar'da meydana gelen depremde 6 bina yıkıldı! 

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Soylu, Bornova ve Bayraklı’da 6 binanın yıkıldığını açıkladı. 

İzmir Seferihisar'da meydana gelen depremde binalar yıkıldı!

AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Meydana gelen depremde bazı binalar yıkıldı. 

TOKİ İzmir Seferihisar 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan İzmir Seferihisar projesinin kura çekilişi yapıldı. 

TOKİ İzmir Seferihisar 2020 kura çekilişi bugün!

TOKİ İzmir Seferihisar 2020 kura çekilişi bugün yapılacak. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

TOKİ İzmir Seferihisar ilçesi kura sonucu 25 Şubat 2020!

TOKİ İzmir Seferihisar ilçesi kura sonucu 25 Şubat 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Seferihisar ilçesi kura sonuçları 2020 ve Seferihisar kura sonucu isim isim tam liste...

TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçları 25.02.2020 kazananlar listesi!

TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçları 25.02.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçları 25.02.2020 kazananlar listesi ve TOKİ İzmir Seferihisar kura sonucu isim listesi...

izmir seferihisar topmas deresi yaya köprüsü Haberi

izmir seferihisar topmas deresi yaya köprüsü


Seferihisar Belediyesi, Topmas Deresi üzerine yaya köprüsü yaptı.15 metre uzunluğundaki köprü, Ürkmez'e gidecek insanların daha çok yol yürümesini engelleyecek.


Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Derenin üzerinden ulaşım sağlayarak birçok öğrencimizin ve vatandaşımızın kara yoluna çıkmadan karşı tarafa geçmelerini sağladığımız için mutluyuz. Ürkmez ilçemizin en değerli bölgelerinden bir tanesi. Hem turizm açısından hem de bölge halkının yaşam kalitesini yükseltmek, insanları Ürkmez Bölgesi’ne çekmek ve Ürkmezlilerin de ekmeğini büyütecek uygulamalarımız olacak. Ürkmez’in de kısa zamanda ilçemizin çekim yerlerinden bir tanesi haline getirmek en önemli hedeflerimiz arasında.” dedi


Sonuç...