26 / 04 / 2024

izmir tepecik köprüsü

izmir tepecik köprüsü

İzmir'i sular altında bırakan sel felaketin yaraları sarılmaya çalışılırken, hasar tespit çalışması sürüyor. İzmir Vali Yardımcısı Adem Karahasanoğlu, selin hasarını belirlemeye devam ettiklerini, mağdurlara da gerekli yardımların sürdüğünü belirtti

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

İzmir Konak'taki Meles Köprüsü yıkıldı!

İzmir Konak tramvayı inşaatı kapsamında Alsancak Şehitler Caddesi'ndeki Meles Köprüsü yıkıldı. İZSU'dan yapılan açıklamaya göre yeni köprü tramvay ve taşıt trafiğini taşıyabilecek güvenlikte inşaa edilecek.

İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir il örgütünün düzenlediği bayramlaşma töreninde müjdeyi verdi. Başbakan Yıldırım, İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü'nü de yapacaklarını söyledi.

Osmangazi Köprüsü ile İstanbul-İzmir arası 1.5 saat kısaldı!

İstanbul’dan Eskihisar’dan feribot kullanıldığında 6 satte, körfez geçişiyle 8 saatte gidilen İzmir, Osmangazi Köprüsü ile 1.5 saat daha yakın.

İzmir Varyant Tüneli Köprüsü'nde sona gelindi!

İzmir Konak Tüneli yaya köprüsünün montajı tamamlandıktan sonra son rötuşları da yapılıyor. İzmirliler üst geçidin bir an önce hizmete açılmasını sabırsızlık ve heyecanla bekliyor.

İzmir Göztepe Köprüsü yenileniyor!

Uzun yıllardır bakımı yapılmayan köprü için İzmir Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Bölgede tramvay hattı yapımı için düzenleme çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi'nin teknik ekibi Göztepe Yaya Köprüsü'nü de bakıma aldı.

İzmir Kınık'taki Yaylakent Köprüsü bakıma alındı!

Kınık'ta yağışta hasar gören ve yıkılma tehlikesi bulunan köprünün yeniden yapımına Bakan Eroğlu'nun talimatıyla başlandı. Şiddetli yağış sebebiyle ayakları hasar gören ve yıkılma riski bulunan Yaylakent Köprüsü'nün yeniden inşasına başlandı

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolu yeniden yapıldı!

Gebze -Orhangazi -İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan “cat walk” (kedi yolu) yeniden yapıldı. Körfez’in inci gerdanlığı parlamaya başladı.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında son durum!

GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında tamamlandıktan kısa süre sonra kopan “Cat Walk” (kedi yolu) yeniden yapılmaya başlandı.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı ne durumda?

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü giriş viyadükleri tamamlandı. Toplamda 2 bin 682 metre olarak planlanan köprü 1.500 metrelik orta açıklığıyla dünyanın dördüncü büyüğü olacak.

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü İzmir için şart!

Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün izmir için şart olduğunu vurgulayan AKP İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, 'Biz Bostanlı-İnciraltı köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. "dedi.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü'nün kuleleri tamam!

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü ayaklarını oluşturan deniz üzerinde yükselen kuleler tamamlandı...

izmir tepecik köprüsü Haberi

izmir tepecik köprüsü


İzmir'de geçtiğimiz pazartesi günü kentte Büyükşehir Belediyesi tarafından gerekli hazırlıklar yapılmadığı için yaşamı büyük ölçüde olumsuz etkileyen ve çok sayıda vatandaşı mağdur eden sel felaketi yaralarının sarılması için çalışmalar sürüyor. 


Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ve kurtarma araçlarının Yenişehir'deki merkezlerinde sular altında kalmasına da neden olan afetle ilgili Yeni Asır'a bilgi veren İzmir Vali Yardımcısı Adem Karahasanoğlu, sel ile ilgili hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, gerekli yardım çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi. Afetin ardından meydana gelen gelen hasarı gidermek için çalışmaların sürdüğünü ve devlet olarak mağdur vatandaşlara her türlü yardımı ulaştırdıklarını belirten Vali Yardımcısı Adem Karahasanoğlu, "Herhangi bir yıkılan bina, can kaybı, yaralanma gibi bir vakaya rastlanılmadı. Sular altında kalan itfaiye araçlarının da bakımı yapılıyor. Selden dolayı mağdur olan çok sayıda vatandaşa...