26 / 04 / 2024

İzmir Tirede asfalt çalışmaları başlatıldı

İzmir Tirede asfalt çalışmaları başlatıldı

İzmir'in Tire ilçesinde önceden belirlenen cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

İzmir Büyükşehir'den 1.8 milyon ton asfalt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yıl sonuna kadar kentte 6 milyon metrekare sathi kaplama yapacaklarını, 1.8 milyon ton da sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

Karşıyaka sokakları asfalt bekliyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi 6244 sokak 2 aydır asfalt bekliyor. Alt yapı çalışmalarının ardından kaderine terkedilen sokaklarda kazılan yerlerin üstü kapatıldı. Ancak asfaltlanmadan bırakıldı.

İzmir'e 1 milyar liralık asfalt yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 13 ilçenin muhtar ve aileleriyle Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki iftarda buluştu. Kocaoğlu, muhtarlara büyükşehir tarihindeki en büyük asfalt ihalesinin” yapıldığını müjdeledi

İzmir Beydağ’a asfalt dopingi!

Yeni bağlanan ilçelerle birlikte yollardaki asfalt çalışmalarını daha geniş bir alana yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezine yaklaşık 139 kilometre uzaklıktaki Beydağ'ın yollarını yeniledi.

İzmir Büyükşehir'den 1 milyon ton asfalt!

Yeni bağlanan ilçelerle birlikte yollardaki asfalt çalışmalarını daha geniş bir alana yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 1 milyon ton sıcak asfalt kullandı.

Fatsa’da asfalt yenileniyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan,ilçenin Sakarya Caddesi ve Hacı Hulusi Baba Caddelerinde Ordu Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapılan asfalt yenileme çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan Belediyesi 3,7 milyonluk asfalt ihalesi gerçekleşti!

Kocasinan Belediyesi, şehrin çeşitli mahallelerinde 100 bin metrekare bitümlü asfalt kaplama yol yapım işi için ihale gerçekleştirdi. Maliyeti 3 milyon 732 bin 890 lira olan ihaleye toplam 8 firma katıldı.

Denizli Çivril'de asfalt çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril'de Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımları inceledi.Çivril'de asfalt çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Irgıllı ve Işıklı'ya da kilit parke taşı hibe etti.

Kocasinan Belediyesi 3.7 milyona asfalt ihalesi yapacak!

Kocasinan Belediyesi, şehrin çeşitli mahallelerinde 100 bin metrekare bitümlü asfalt kaplama yol yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Kayseri'de asfalt yenileme ihalesine 4 firma katıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde şehrin değişik yerlerinde asfalt çalışması yapacak. Bu doğrultuda sıcak asfalt kaplaması yapacak firmayı belirlemek amacıyla ihale düzenledi. İhaleye 4 firma katıldı.

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Topal, Mehmet Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Malatya'ya Asfalt Araştırma Laboratuvar Merkezi kuruldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltta kalitenin arttırılması ve maliyetin azaltılması amacıyla Asfalt Araştırma Laboratuvar Merkezi kuruldu.Laboratuvar sayesinde, yollarda kullanılacak malzemenin dayanıklılığı ve kalitesi ölçülecek.

İzmir Tirede asfalt çalışmaları başlatıldı Haberi

İzmir Tirede asfalt çalışmaları başlatıldı

İZBETON ve Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa sürdürdükleri çalışmalarda son bir hafta içinde toplam 110 bin metre yol asfaltlandı. Tire Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Resulzade Bulvarı, Melengiç Evleri, Piri Reis, Gençlik, Samim Üzer, Doğan, Mehmet Güvensay, Taksim, 30 Ağustos, Evliya Çelebi, Sadık Giz, Can Egeli caddeleri ile Destan, Bahadır, Furkan, Yaren, Ekol, Elmas, Gelin, Anıt, Halk, Koza, Diyar, Ayçiçeği ve Ayışığı sokaklarında asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Asfaltlama çalışmalarından memnun olan vatandaşlar ise, "Yollar delik deşikti. Neredeyse her cadde ve sokakta karşımıza çukur ve oyuklar çıkıyordu. Asfaltlama çalışlarını başlatan belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye...