27 / 04 / 2024

İzmir Torbalı SİT alanları

İzmir Torbalı SİT alanları

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, turizm cennetlerinden Çeşme başta olmak üzere kent genelindeki SİT alanlarına yönelik, uzman 18 akademisyenle yeniden inceleme başlattı. Torbalı'da ise Yeniköy, Karakızlar, Dağkızılca gibi bölgelerde SİT alanı tartışmaları bulunuyor.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

ŞOK’ta katlanır yatak 700 TL’ye, toz torbalı süpürge 880 TL’ye, kahve makinesi 390 TL’ye düştü!

Tüketicilerin en çok tercih ettiği zincir marketler arasında yer alan ŞOK Market, bugüne özel birçok ürününe indirim yaptı. Bu kapsamda, ŞOK'ta katlanır yatak 700 TL’ye, toz torbalı süpürge 880 TL’ye, kahve makinesi 390 TL’ye düştü. İşte 31 Mayıs Çarşamba ŞOK tarihli fiyat listesi...

Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge kaç lira, özellikleri ne? 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Entegre fırçası ile avizelerden tavana her yere ulaşır. Yüksek emiş gücü ile tüm tozları toplar. Yıkanabilir HEPA filtresi hijyenik temizlik sağlar. Peki, Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge, en uygun nerede? İşte detaylar... 

TOKİ İzmir Torbalı sözleşme dönemi başladı!

Kurası 9 Temmuz 2018 tarihinde çekilen İzmir Torbalı 315 Konut Projesi'nde sözleşme dönemi bugün başladı...

Pınar Süt'ten Şanlıurfa'ya 100 milyonluk fabrika!

Pınar Süt, İzmir ve Eskişehir'in ardından 100 milyon lira yatırımla açtığı Şanlıurfa fabrikasıyla, sektörün gelişimine destek verecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi!

Taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi...

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi 22 Nisan 2016'dır.

Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuruları yarın bitiyor!

Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde fiyatlar ihale yapıldıktan sonra açıklanacak. Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuruları yarın bitiyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru dönemi başladı. Başvuru ücretinin 500 lira olarak belirlendiği TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesi 250 adet daire emekliler için satışta..

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık!

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık dairelerin fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Hemen teslim edilen Söğüt Bahçe Konutları'nda 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

İzmir Torbalı SİT alanları Haberi

İzmir Torbalı SİT alanları

İZMİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü. turizm cennetlerinden Çeşme başta olmak üzere kent genelindeki SİT alanlarına yönelik, uzman IS akademisyenle yeniden inceleme başlattı. SİT alanları endemik yapısından hava akımlarına, kuş ve böcek türlerine kadar 4 mevsim yakın takibe alındıktan sonra 'mutlak korunacak alan', 'nitelikli korunacak alan' ve 'sürdürülebilir alan' olarak yeniden belirlendi. 40 bölüme ayrılan kentteki araştırmalar tamamlandı, sınırlar çizildi. Bakanlık onayına sunulan bu alanlarda. yapılaşma koşullarım açıklanıncaya kadarda inşaat yapılamayacak. İl müdürlüğü yetkilileri, bu durumdan vatandaşların olumsuz yönde etkilenmeyeceği şekilde çalışmaların hızla sürdürüldüğünü açıkladı. Torbalı'da ise Yeniköy, Karakızlar, Dağkızılca gibi bölgelerde SİT alanı tartışmaları bulunuyordu. 


3 MAHALLEDE DURUM KRİTİK SEVİYEDE 



İZMİR'İN önde gelen turizm bölgeleri başta olmak üzere birçok yer için SİT durumu sıkça tartışma konusu oldu. Bu durumu göz...