29 / 03 / 2024

izmir Toros pazaryeri

izmir Toros pazaryeri

İzmir Konak Belediyesi, bu yıl temelini atacağı iki dev proje için ihale sürecine girdi. Gültepe ve Toros'ta inşa edilecek iki yeni spor kompleksi ve kapalı pazaryeri için Mayıs'ta ihaleye çıkılacak.

Bilecik Pazaryeri OSB'ye 4 firmadan 135 milyon TL'lik yatırım!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 4 firma tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına toplam 135 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. 

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

Toros Tarım'ın Mersin arazisine polipropilen üretim tesisi yapılacak!

Tekfen Holding ortaklıklarından Toros Tarım hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya tarafından Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan 500 bin ton/yıl kapasiteli polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı...

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Toros And Partners Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros And Partners Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yako Dalva ve Melike Derya Toros ortaklığında kuruldu. 

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Trabzon Tonya'ya otopark ve pazaryeri projesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Tonya ilçesinde otopark ve pazaryeri inşa edilecek. 6 dönüm arazide hayata geçirilecek proje için çalışmalara başlandı.

Gebze Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanıyor!

Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Konak Toros Sosyal Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Konak Belediyesi’nin temelini bu yıl attığı yatırımlar arasında bulunan Gültepe Spor Salonu ile Toros Sosyal Tesisi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Toros Dağları 20 tünelle aşılıyor!

Akdeniz ve İç Anadolu'yu birbirine bağlayan ve "ölüm yolu" olarak adlandırılan Toros Dağları 20 yeni tünelle aşılıyor.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

izmir Toros pazaryeri Haberi

izmir Toros pazaryeri

İzmir Konak Belediyesi'nin 2017 yılı ortalarında temelini atacağı iki dev projenin ihale süreci için geri sayım başladı. Gültepe ve Toros'ta inşa edilecek iki yeni spor kompleksi ve kapalı pazaryeri için Mayıs ayı ortasında ve sonunda yapım ihalesine çıkılacak. İki projenin ihale sürecinin sorunsuz geçmesi halinde temeller peş peşe atılacak.


Konak Belediyesi'nin Gültepe'de inşa edeceği iki dev tesis ile bölgenin yıllardır özlemini çektiği yatırımlar da başlamış olacak. Toros Mezarlığı'nın hemen karşısında yer alan 5 bin 86 metrekarelik alanda inşa edilecek spor kompleksi modern ve çok yönlü mimarisiyle bölgeye yeni bir soluk getirecek. Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden tahsisi alınan eski ekmek fabrikasının olduğu alana inşa edilecek komplekste, basketbol, voleybol ve hentbol gibi salon sporlarının yapılacağı spor salonu ile mini bir...