26 / 04 / 2024

izmir tüp geçit projeleri

izmir tüp geçit projeleri

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Her yıl daha da artan bir ivmeyle gerçekleştirdiğimiz ulaşım yatırımları 2017 yılında zirveye çıkacak.

Tüp fiyatlarını gören vatandaşlar doğalgaza geçiyor! İşte zamlı tüp fiyatları...

Yeni yılın ilk tüp zammının yapıldığı açıklandı. Buna göre, tüp fiyatlarında gelen zamlar ocak söndürüyor. Zamlı fiyatları gören tüketiciler doğalgaza geçiş için işlemlere başladılar bile. İşte zamlı büyük ve küçük tüp fiyatları ve haerin detayları...

Mutfak tüpüne çılgın zam! Büyük tüp fiyatları 500 TL'yi geçti! Aygaz, Mogaz, Milangaz 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz senenin zam rekortmenleri arasında yer alan mutfak tüpünün fiyatı 500 TL'yi aştı. Yeni zamlı mutfak tüpü fiyatlarını gören vatandaş kan ağlamaya başladı. Peki, mutfak tüpü ne kadar? Büyük tüp kaç TL? 20 Ağustos 2023 Aygaz, Mogaz, Milangaz fiyat listesi...

LPG'ye gelen zamdan sonra mutfak tüpüne de zam geldi! Yeni tüpünü alıp kenara koyan kâra geçer

Son dakika haberine göre dün gece yarısından itibaren LPG'ye zam geldi. Brent petrolün geçtiğimiz Mart ayından bu yana en düşük seviyeyi görmesine rağmen LPG'ye gelen zam mutfak tüpü fiyatlarını da etkiledi İşte son dakika zamlarının altında yatan nedenler...

Adana'da emlak ofisine operasyon! 314 tüp zehri ele geçirildi!

Adana'da emlak ofisine operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 314 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi.

İstismara açık parsel bazlı plan değişikliklerine geçit yok!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin yerel seçimlere ilişkin manifestosunu açıkladı. Erdoğan, İstismara açık parsel bazlı plan değişikliklerine kesinlikle geçit vermeyecekleri belirtti.

Ankara'ya tüp geçit projesi geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçecek projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuna, Etimesgut'ta tüp geçit projesi hayata geçireceklerini söyledi.

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

Denizli'deki Kayhan Tüp Geçidi mecliste konu oldu!

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Kayhan Tüp Geçidi çıkışında yaşanan trafik kazalarına ve sorunun çözümüne ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Çin'de dünyanın en uzun sualtı tüneli yıl sonunda hizmete açılacak!

Çin'in Cuhay ile Hong Kong ve Makao kentlerini birbirine bağlayacak 6,7 kilometrelik tüp geçit ve 55 kilometrelik deniz köprüsü, yıl sonunda hizmete açılacak.

İzmir'e hem köprü hem tüp geçit yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'e hem köprü hem de batırma tüp geçit yapacaklarının müjdesini verdi.

İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapacaklarını ve bunları birbiriyle birleştirerek trafiği ring haline getireceklerini söyledi. .

İzmir Körfezi'nde yapılacak tüp geçit projesi TBMM gündeminde!

İzmir Körfezi'nde yapılacağı ifade edilen tüp geçit projesi TBMM gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hatay Samandağ'da kaçak yapılara geçit yok!

Hatay Samandağ'da kaçak yapılara geçit verilmiyor. Hatay Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, SİT alanlarını korumak için çalışmalara başladı.

izmir tüp geçit projeleri Haberi

izmir tüp geçit projeleri


İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında kentin trafik ve ulaşım sorununa kökten çözüm getirecek pek çok önemli projeye start verecek. Hazırlıkları süren yatırımlar arasında kentin en uzun tüneliyle Otogar'a bağlanacak 7 km'lik yol, Alsancak Tüp Geçidi, Marina Kavşağı altgeçidi, Narlıdere ve Buca metroları ile Fuar İzmir bağlantı yolu gibi dev projeler yer alıyor.


İzmir'in raylı sistem alanında tarihinin en büyük yatırımlarıyla geleceğe hazırlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Her yıl daha da artan bir ivmeyle gerçekleştirdiğimiz ulaşım yatırımları 2017 yılında zirveye çıkacak. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 hedeflerine çok daha erken ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Kocaoğlu’nun çizdiği bu hedef doğrultusunda,  2017 yılında atacağı adımlarla kentteki ulaşım altyapısı alanında adeta devrim yapacak. Raylı sistem projelerinde çok önemli adımlar...