28 / 03 / 2024

izmir Urla Villaları yıkım çalışmaları

izmir Urla Villaları yıkım çalışmaları

İzmir Barosu, Danıştay'ın yıkım kararını yerine getirmeyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, ihale komisyonu üyeleri ve belediye yetkilileri için suç duyurusunda bulundu

MESA Urla Kekliktepe’de teslimler başladı!

Mesa imzasıyla Urla’da zeytin ağaçları arasında huzurlu bir hayat vadeden ve Sign of The City Awards’da “En İyi Bağımsız Konut” ödülünü alan MESA Urla Kekliktepe’de teslimler başladı. Söz konusu projede  4 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon villalar bulunuyor.

Hayal Urla Evleri nerede? Hayal Urla villaları ne zaman teslim edilecek?

Erkay İnşaat tarafından hayata geçirilen "Hayal Urla Evleri" projesinin nerede konumlandığı merak ediliyor. Peki, Hayal Urla Evleri nerede? Hayal Urla villaları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Karayolları İzmir Urla'da 4 arazi satacak! Yazlık bölgelerde arazi arayanlara büyük fırsat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü İzmir Urla Bademler'de yer alan dört adet araziyi satışa çıkardı.

Privatus Urla'da teslimler Mart 2025'te! Yeni Proje!

Privatus Urla Villaları eşsiz tabiatı ile bir doğa harikası olan İzmir’in göz bebeği Urla İlçesin'de satışları devam ediyor. Ketenci İnşaat tarafından hayata geçirilen Privatus Urla Villaları Mart 2025'te teslim edilmesi öngörülüyor.

İzmir Urla'da 4 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

İzmir İli Urla Belediye Başkanlığı, Urla Yağcılar Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı...

Yatırımcıların gözü İzmir Urla'da!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada İzmir ve Urla'nın hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ilgi gördüğüne değinerek, müstakil konutlara olan talebin hızla yükseldiğini belirtti.

11 soruda TOKİ İzmir Urla 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Urla ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin İzmir projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ İzmir Urla projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Urla 2022 sosyal konut projesi...

Emlak Konut GYO İzmir Urla parselinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam!

Emlak Konut GYO, İzmir Urla parselinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO İzmir Urla parselinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İzmir Urla’da konutların metrekare fiyatları 30 bin TL'ye çıktı!

Egenin incisi İzmir’in dikkat çeken bölgeleri arasında yer alan Urla’da da konutların metrekare fiyatı 12 bin lira ile 30 bin lira arasında değişiyor.

İzmir Urla'da 56 villalı sitedeki bazı bölümler için yıkım kararı!

İzmir Urla'da ilçesinde geçtiğimiz senede 6 Ekim tarihinde, kumar oynatıldığı ve sahte içki satıldığı iddiasıyla jandarma tarafından operasyon gerçekleştiren Bademler Mahallesi'ndeki 56 villalı sitede bazı bölümlerin imara aykırı ve kaçak yapıldığı öğrenildi.

İzmir Urla'da 30.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Urla'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 30 milyon 469 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Urla'da 28.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir Urla Bademler Köyü'nde yer alan gayrimenkulü 28 milyon 705 bin TL bedelle satışa çıkardı.

izmir Urla Villaları yıkım çalışmaları Haberi

izmir Urla Villaları yıkım çalışmaları

İzmir Barosu, Urla İlçesi Zeytineli Köyü'nün Hacılar Koyu'nda, AKP iktidarına yakınlığı ile bilinen işadamı Mustafa Latif Topbaş'ın yaptırdığı villalar hakkında harekete geçti. Baro, yıkım kararını uygulamayan Urla'nın CHP'li Belediye Başkanı Sibel Uyar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Danıştay'ın 31 Kasım 2015'te yaptığı tebligatın ardından, yasaya göre belediyenin 30 gün içinde yargı kararını uygulaması ve kaçak villaları yıkması gerekiyordu. Tebligatın ardından yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen belediye yıkım görevini yerine getirmedi. Baro adına avukat Enis Dinçeroğlu, Urla Belediyesi'ne Bilgi Edinme Kanunu kapsamında, yıkım hakkındaki yargı kararlarının niçin uygulanmadığını sordu. Dinçeroğlu, sözlü olarak belediye ihale komisyonunca yıkım işlemi için ihaleye çıkıldığının söylendiğini, yıkım için herhangi bir talibin çıkmadığının ifade edildiğini belirtti.


NEDEN YIKMADINIZ?

Dinçeroğlu, kaçak villaların yıkılmasının gündemde olduğu ocak ayında, Hacılar Koyu'ndaki yapılara dokunmayan belediyenin,...