25 / 04 / 2024

izmirde emekliler tokiden ev talep ediyor

izmirde emekliler tokiden ev talep ediyor

Türkiye Emekliler Derneği Ödemiş Şube Başkanı Ali Solar, emeklilerin en büyük sorununun ev sahip olamamaları olduğunu ifade ederek, "15 sene geri ödemeli ayda 250 TL taksit ile TOKİ kanalı ile emeklilerimizin ev sahibi olmasını istiyoruz" dedi.

7 bin 500 TL'nin üzerinde maaş alan emekliler aman dikkat! İşte Temmuz 2023 zam tahminleri!

7 bin 500 TL'nin üzerinde maaş alan emekliler için Temmuz 2023 zam tahminleri de peş peşe geldi. Peki emekli Temmuz 2023 zammının ne kadar olması bekleniyor? 

Emekliler açlık sınırının altında yaşıyor! Bayramda ‘derin yoksulluk’ daha da büyüdü!

Hayat pahalılığı emeklileri canından bezdirdi. Giderek güçleşen hayat koşullarında emekliler alım güçlerinin düşmesi nedeniyle geçinmekte zorluk çekerken, bayram öncesi verilen 2 bin liralık ikramiyeler ise ne faturaları ödemeye ne de bayram tatiline yetti.

Garanti Bankası'ndan ağızları açık bırakan promosyon! Emekliler bu habere bayram edecek

Bankalar aracılığı ile verilen promosyon ödemeleri Nisan ayında yapılan güncelleme ile vatandaşa ilan edildi. İmkanları emekliler için elverişli hale  getiren Garanti BBVA Müşteri yarışında iddialı hale geldi. 

Bayram ikramiyesi ödemeleri başladı! Henüz ikramiyesi yatmayan emekliler ne zaman alacak?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih emekliler merak edilirken, SSK kapsamında Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri 14 Nisan itibarıyla başladı. 

Emeklilere 9500 TL ödeme! Tüm emekliler bundan yararlanabilecek!

Emeklilerin yüzünü güldürecek olan açıklama nihayet geldi. Bu haberle emekliler muradına erecek. Emeklilere 9500 TL ödeme yapılacak. Peki bu ödemeden tüm emekliler mi faydalanacak?

Emekliler için devrede! Şimdi başvurun 2 gün içinde 10 bin TL’ye sahibi olun!

Emekliler için yürürlüğe girdi. Şimdi başvurursanız 2 gün içinde 10 bin lirayı alın. İşte detaylar!

Yapı Kredi zirveden inmiyor! Emekliler böyle promosyon ücreti bir daha gelmez! Fırsatı kaçırmayın

Yapı Kredi, emekliler için bankaların ayarladığı promosyon bedellerinde en yükseği vermek ve müşteri kapmak için cazip tekliflerine devam ediyor. İşte emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm ayrıntılar.

Emekli maaşındaki zam emekliler arasında eşitsizliğe mi neden oldu? İşte uzmanlardan çok tartışılacak açıklamalar...

İktidar seçim öncesinde 5 bin 500 lira olan en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya çıkaracak. Bu artış büyük geçim zorluğu çeken emeklilerin tümünü kapsamayacak. Artış dışında kalan emekliler açlık sınırı altındaki aylıklarına zam yapılmasını talep etti.

Emekliler isyanda! Emekli bayram ikramiyeleri 5 bin 500 liraya çıkarılsın!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, milyonlarca emeklinin gözünün bayram ikramiyelerinde olduğunu belirterek bin 100 liralık ikramiyenin artık hiçbir şey ifade etmediğini, 5 bin 500 liraya yükseltilmesini istedi.

Emekliler için promosyon miktarlarını peş peşe sıraladı! Halkbank noktayı koydu

Bankaların promosyon ödemeleri 2023 yılında da son sürat devam ediyor. Halk Bank'ın yaptığı güncelleme için emekliler Halk Bank'ın promosyon fiyatlarını araştırıyor. Halk Bank'ın promosyon şartları nedir? İşte detaylar...

Emekliler akın akın SGK’ya koşuyor! Her ay 2 maaş alabilirsiniz! İşte detaylar!

Emekliler işlerini güçlerini bırakıp SGK’nın yolunu tutuyor. Her ay 2 maaş alabilirsiniz. Hemen bakın! İşte detaylar!

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine Şubat 2023 şoku! Bir bir açıklandı, duyan emekliler kulaklarına inanamadı!

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine Şubat 2023 şoku... Bir bir açıklandı, duyan emekliler kulaklarına inanamadı...Hemen bakın...

EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Kahramanmaraş depremi sebebiyle EYT düzenlemesiyle ilgili görüşmeler başlamadı. EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

izmirde emekliler tokiden ev talep ediyor Haberi

izmirde emekliler tokiden ev talep ediyor

Türkiye Emekliler Derneği (TED) Ödemiş Şube Başkanı Ali Solar, emeklilerin en büyük sorununun ev sahip olamamaları olduğunu ifade ederek, "15 sene geri ödemeli ayda 250 TL taksit ile TOKİ kanalı ile emeklilerimizin ev sahibi olmasını istiyoruz. Bunun içinde yetkililerden de destek bekliyoruz" dedi.


Türkiye Emekliler Derneği (TED) Ödemiş Şube Başkanı Ali Solar, derneğin emeklilere yönelik yaptığı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Türkiye Emekliler Derneği'nin 1970 yılından bu yana emeklilerin haklarını savunduğunu dile getiren Solar, "Türkiye'de emeklilerimizin sorunları, sıkıntıları çok fazla ve çözümsüzlüğe doğru her geçen günde gidiyor. Dernek olarak hedefimiz emeklilerimizin bir nebzede olsa sorunlarını sıkıntılarını çözebilmektir. Emeklilerimiz özellikle SSK yada Bağkur emeklilerimiz her gün zorlaşan ve pahalılaşan hayat şartları karşısında zor zahmet yaşamaktadırlar. Biz gerek genel merkez gerekse Türkiye genelinde...