25 / 04 / 2024

izmirde kil ocağı

izmirde kil ocağı

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş tarafından, İR:74042 Ruhsat Numaralı Kil Ocağı projesi için 25 Aralık 2014 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Samsun Kavak'a kil ocağı inşa edilecek!

Samsun'un Kavak ilçesi'ne Üst Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilen ve hakkında birçok dava açılan çimento fabrikasına ek olarak kil ocağı inşa edilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ÇED raporu sunuldu. İşte o haber...

Yozgat Kil Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta!

Coşkun Toprak San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, Yozgat İli, Merkez İlçesi, Fakıbeyli Köyü'nde Kil Ocağı Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta.

Ankara Limak Çimento Kil Ocağı projesi halk toplantısı 27 Nisan'da!

Ankara İli Haymana ilçesi sınırları içerisinde Limak Çimento San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Birbirine Mücavir Sahalarda Kil Ocağı projesi ile ilgili ÇED toplantısı 27 Nisan 2015 tarihinde düzenlenecek.

Aksaray Metaş Pomza Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı 16 Nisan'da!

Aksaray İl Merkez, İlce Taşpınar'da Metaş Mad. End. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Pomza Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artışı, Blok Pomza (Bims) Fabrikası Ve Hazır Beton Tesisi projesi halk toplantısı 16 Nisan'da yapılacak.

Çanakça Sağlık Ocağı'nın temeli atıldı!

Çanakça Mahallesi’nde Çatalca Belediyesi’ne ait olan arsa Sağlık Tesisi olarak kabul edildi. Çatalca Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında kabul edilerek sağlık tesisi alanı olan arsada sağlık ocağı yapılmak üzere temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bulvar Madencilik Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi ÇED toplantısı 27 Mart'ta!

Bulvar Madencilik ve İhtiyaç Maddeleri Tur.Paz.San.Tic.Ltd.Şti tarafından yapılması planlanan Kalker Ocağı ve Kırma-eleme Tesisi Alan Genişletmesi ve Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılacak.

Balıkesir'de Kalker Ocağı ve Kırma eleme tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Erdoğmuşlar Tarım Ürünleri Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Balıkesir'de Kalker Ocağı ve Kırma eleme tesisi projesi için 24 Mart 2015 günü saat 14:00'te halk toplantısı düzenlenecek.

Akbaş krom madeni ocağı ÇED toplantısı 12 Mart'ta!

Erzincan ilinin Ilıç ilçesinde bulunan Akbaş Madencilik ve Mermer Mermer Nakliye san. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Madeni Ocağı (kapasite artışı) Çed toplantısı 12 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek.

Muratpaşa Kızıltoprak Mahallesi'ne sağlık ocağı geliyor!

Mahallede eğitim, sağlık ve ulaşım konularında birçok sıkıntının olduğunu vurgulayan Kızıltoprak Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, "En büyük problemimiz 30 bin nüfuslu mahallede sağlık ocağının olmayışıdır" dedi.

Kemerburgaz Sağlık Ocağı açılış için gün sayıyor!

Açılışını önümüzdeki günlerde yapacaklarını kaydeden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın; “Kemerburgaz’da Sağlık Ocağı yaptık, Eyüp Belediyesi yaptı. İçerisinde diş bölümü, röntgen, laboratuvar gibi bölümler mevcut" dedi

Yalova Taş Ocağı projesi için mahkeme bakanlıktan savunma istedi!

Yalova’da 192 bin ağacı katledecek taş ocağına verilen ÇED raporunun iptali için çevrecilerin açtığı davada mahkeme, bakanlıktan 15 gün içinde kararın dayanağı ve savunmasını istedi

Hatay'da Kalker Ocağı ile Kırma Eleme Tesisi için halk toplantısı düzenlenecek!

İhsan Ar tarafından; ' Kalker Ocağı ile Kırma Eleme Tesisi ' projesi için 3 Mart 2015 günü saat 10:30 'da halk toplantısı düzenlenecek.

Yalova'da 192 bin 444 ağacı taş ocağı yutacak!

AK Parti Yalova İl Yöneticisi Muğlim Bağatar’a ait taşocağının kapasitesinin 5 kat artırılmasına ilişkin ÇED başvurusuna Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vermesi çevrecileri ayağa kaldırdı.

izmirde kil ocağı Haberi

izmirde kil ocağı

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş tarafından, İzmir İli sınırları içerisinde '' İR:74042 Ruhsat Numaralı Kil Ocağı Projesi'' planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri:Altıneller Düğün Salonu Buca/İzmir 

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı  Tarihi: 25/12/2014

Proje Sahibi:Batıçim Batı Anadolu Çimento San....