29 / 03 / 2024

izmiryatırımlarında son durum

izmiryatırımlarında son durum

Karşıyaka'nın turizm potansiyeli ve yeni turistik noktaları belirlenecek, gerekli fiziki yatırımlar için ön çalışmalar başlatılacak.

İmar affında son durum ne? İmar affı ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? Şartlar neler? 

İmar affı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Uzun zamandır kamuoyunun gündeminde yer alan imar barışı için vatandaşlar ''İmar affında son durum ne? İmar affı ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? Şartlar neler? '' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte affı ile ilgili son  dakika gelişmeler...

Altın fiyatlarında son durum! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın 1920 dolardan işlem görürken altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Altın fiyatlarında son durum: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarında son durum milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor. Altının ons fiyatı dolara paralel olarak yatay seyrederken gram altın fiyatlarında yükseliş gözlemleniyor. Peki  22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları.

Gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları!

22 Haziran 2023 Perşembe gümüş fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları...

Benzin, motorin, LPG litre fiyatlarında son durum! Akaryakıt fiyatlarına yeni zam ya da indirim geldi mi?

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum milyonlarca sürücü tarafından yakından takip ediliyor. Peki benzin, motorin, LPG litre fiyatlarında son durum ne? İşte Opet, PO, BP, Shell, Total 29 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Emtia piyasasında sert düşüşler hakim: Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Emtia piyasasındaki son durum sıklıkla araştırılıyor. Peki emtia piyasasında geçtiğimiz hafta neler oldu? Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Buğday alım fiyatı bu sene ne kadar olacak? Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Borsalar bir bir açıkladı! 

Çiftçilerin en önemli ürünlerinden olan buğdayın alım fiyatı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.  Peki buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? İşte 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Tarım emtiaları sert dalgalandı! Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Hangi borsada bugün kaç lira oldu? 

Çiftçiler, son günlerde sık sık yurt içi piyasalardaki buğday, arpa ve mısır fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? 

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı?

İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımları ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı? TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum!

Demir ve bakır hurda fiyatlarında son durum! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta indirim geldi. Gelen indirimle birlikte bakır ve demir hurda fiyatları düşüşe geçti. Demir ve bakır hurda fiyatlarında son durum! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

izmiryatırımlarında son durum Haberi

izmiryatırımlarında son durum

Eğitim, kültür ve sanat konularında ortak projeler üreten, son olarak Karşıyaka'nın Turizm Master Planı'nı hazırlamak için bir araya gelen Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, 5 yıllık plan için sona yaklaştı. Uzman görüşleri doğrultusunda, Karşıyaka'nın turizm potansiyeli ve yeni turistik noktalan belirlenecek, gerekli fiziki yatırımlar için ön çalışmalar başlatılacak. Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, geçtiğimiz Şubat ayında imzalanan protokolle, Karşıyaka'nın 2015- 2020 dönemini kapsayacak Turizm Master Planı'nı hazırlamak için işbirliği yapmış, zaman kaybedilmeden de teknik çalışmalar başlatılmıştı. Karşıyaka'nın turizm potansiyeli, mevcut durum ve yapılması gereken fiziki yatırımlar üzerinden yürütülen çalışmalara kentin farklı dinamikleri de dâhil edildi. Plan hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen toplantıya; İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Turizm Derneği, İZRO, İZKA, SKAL, ESİAD gibi kurum ve...