25 / 04 / 2024

izmit asrın sarayları 2

izmit asrın sarayları 2

Kocaeli 'de yaşama geçirilen Asrın Sarayları 2 projesi yakında satışa çıkacak, 30 Nisan 2014'te teslim edilecek olan proje Gülaçtı Konakları 'nın yanında yer alıyor...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

Asrın felaketinin ardından gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden tam bir sene geçti. Yaşanan depremle beraber vatandaşlar, fay hattına uzak, nüfus yoğunluğunun az olduğu, az katlı ve yeni binaları tercih etmeye başladı.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Herkes akın akın buralara taşınıyor! İşte İstanbul’un en güvenli ilçeleri!

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 11 ili vuran asrın depremleri sonrası Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul’da yaşayanlar da da büyük tedirginlik baş gösterirken, megakentin en güvenli ilçeleri de peş peşe açıklandı.

Maraş-Hatay depremleri konut piyasasını da sarstı! Yeni kiralar yüzde 173.5 arttı!

Asrın felaketi olarak belirtilen depremler sadece 11 şehri yıkmakla kalmadı, aynı zamanda konut piyasasını da derinden sarstı...

Depremzedeye istihdam desteklerine tepki! Çalışanlarımızı ayartmayın!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli asrın deprem felaketinin vurduğu bölgeden tarihi bir göç başlarken, başka kentlere taşınan depremzedelere yapılmak istenen istihdam desteklerine bölgedeki işverenlerden, “İşçilerimize göz dikmeyin!” tepkisi geldi.

Kiracılar risk tespiti isteyebilir mi? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra binlerce kişi ‘Binam ne kadar güvenli?’ sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki kiracılar risk tespiti isteyebilir mi? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Bundan sonra bütün faturalarınızı devlet ödeyecek! Ama tek bir şart var! Az önce resmen açıklandı!

“Asrın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için kamu kurumları ve özel şirketlerin ortaklığında 'Evim Yuvan Olsun' kampanyası hayata geçirildi.

EPDK’dan kritik doğalgaz açıklaması! Hemen bakın!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen iki büyük depremin elektrik piyasasındaki önlisans ya da üretim lisansı sahibi tüzel kişilerle doğalgaz piyasasındaki lisans ve sertifika sahibi gerçek ve tüzel kişilerin bazı süreli yükümlülükleri açısından "mücbir sebep" olarak kabul edilmesine karar verildi.

Şok eden araştırma! İstanbul’da en çok eski binanın hangi ilçede olduğu ortaya çıktı!

Kahramanmaraş merkezli asrın deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’da çok önemli bir veri daha ortaya çıktı. 7,5 büyüklüğünde bir deprem yaşaması muhtemel olan megakentin en yaşlı yapılarının bulunduğu ilçeler tek tek belirlendi. İşte o ilçeler…

BM’den, deprem açıklaması! Yüzyılın en kötüsü!

Kahramanmaraş merkezli iki depremin, son yüzyılda bölge genelinde yaşanan en kötü olay olduğu Birleşmiş Milletler (BM) tarafından duyuruldu. BM, ‘asrın felaketi’ olarak nitelenen depremlerin bu bölgede son yüzyılda yaşanan en kötü olay olduğunu söyledi.

Yardımın böylesi! Depremzedelerin hem kira hem de eşya bedelleri karşılanacak!

Yaşanan büyük deprem felaketi, aynı zamanda Türk insanının dayanışma ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi. Asrın felaketinin ardından hem birey hem de şirketler bölgeye adeta destek yağmuru gibi yağarken, bazı şirketler de depremzedeler için çok önemli destekler açıkladı. İşte bunlardan biri de Ko

Asgari ücrette rakamlar netleşiyor! Asgari ücret 8 bin 250 TL mi olacak? Hemen bu tablolara göz atın!

Asgari ücret 2022'de önce yarım asrın en büyük artışı ile 4 bin 253 Türk Lirası, sonrasında ise yüzde 30'luk Temmuz zammı ile net 5 bin 500 Türk Lirası'na yükseldi. Peki 2023 asgari ücret kaç lira olacak? İşte asgari ücret ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

izmit asrın sarayları 2 Haberi

izmit asrın sarayları 2


Kocaeli'de Zeray İnşaat imzası ile yaşama geçirilecek olan Asrın Sarayları 2 projesinin yakında satışa çıkması planlanıyor.


55 konuttan meydana gelen projede bahçe dubleksi, normal daire ve çatı dubleksi yer alacak. Projedeki konut tipleri 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Asrın Sarayları 2 projesinin satış fiyatları henüz belli olmadı, projenin anahtar teslimlerinin 30 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Kocaeli Gülaçtı Konakları 'nın yanında yaşama geçirilen Asrın Sarayları 2 'de; yüzme havuzu, spor sahası, otopark ve güvenlik bulunuyor.


Telefon: 444 3 169

Web Adresi:  www.zerayinsaat.com.tr

Ceren...