25 / 04 / 2024

İzmit Yenişehir altyapı çalışmaları

İzmit Yenişehir altyapı çalışmaları

İzmit Yenişehir Mahallesi'nde 3 cadde ve 40 sokağın altyapı inşaatı, gelecek yıl haziran ayında bitecek olan çalışma toplam 4 milyon TL'ye mal olacak.

İzmit Yenişehir'e 10 kilometrelik altyapı!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit Yenişehir Mahallesi’nde 4 milyon TL maliyetle 10 km uzunluğunda kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı inşaatına başladı...

İzmit Yenişehir'de altyapı çalışmaları başlayacak!

İzmit’in en büyük mahallelerinden olan Yenişehir Mahallesi’nde alt yapı çalışması başlayacak. 5500 metre yağmur suyu ve 5000 metre kanalizasyon hattı çalışması yapılacak.

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi 4 Şubat'ta!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 4 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 4. Etap 397 konut ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 4. Etap ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yaplacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 635 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 3. Etap ihalesi 13 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 3.Etap 417 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

Diyarbakır Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi 12 Şubat'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Şubat 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

İzmit Yenişehir'de tapu sorunu çözüme kavuştu!

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yıllardır süren tapu sorunu çözüme kavuştu. Yenişehir Mahallesi'ndeki vatandaşlar için tapular hazırlandı. 

Yenişehir Hükümet Konağı ihalesi 31 Temmuz'da!

Mersin İli Yenişehir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

İzmit Yenişehir altyapı çalışmaları Haberi

İzmit Yenişehir altyapı çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  İSU Genel Müdürlüğü'nün İzmit Yenişehir Mahallesi'nde başlattığı altyapı şebeke çalışması hızla devam ediyor. Toplam 4 milyon TL'ye mal olacak çalışmanın gelecek yıl haziran ayında tamamlanacağı öğrenildi. Duytaş İnşaat firmasının üstlendiği Yenişehir Mahallesi'ndeki çalışma ile 3 cadde ve 40 sokakta yağmursuyıı şebekesi yapılacak. Toplam 5.5 kilometre uzunluğunda boru hattı döşenecek. İSU yetkilileri projenin tamamlanmasıyla birlikte Yenişehir Mahallesi'nin uzun yıllar kanalizasyon ve sel baskı sorunu olmayacağını söylediler. İSU daha önce Kadıköy Mahallesi'nin altyapısını yenilemişti. Yeşilova ve Gündoğdu Mahalleleri için 20 kilometrelik alt yapı şebekesinin projeleri de hazır. İSU, o bölgedeki çalışmalara önümüzdeki aylarda başlayacak. 


Özgür...