11 / 12 / 2025
fuzul

izoder cephe sistemleri

izoder cephe sistemleri

Yalıtımla ilgili kamuoyu ve sektörü bilinçlendirmeyi amaçlayan İZODER, 27 Temmuz Pazartesi günü Ankara’da bir plazada yaşanan yangın ile ilgili bir açıklama yaptı.

ACS Andoor Cephe Sistemleri’ne 3 aylık geçici konkordato mühleti!

ACS Andoor Cephe Sistemleri Hırdavat İthalat İhracat Ltd. Şti. hakkında 15 Eylül 2025 günü saat 14.00’ten itibaren geçerli olmak üzere 3 ay süreyle geçici mühlet verildi.

Gençeler Alüminyum’un konkordato talebi reddedildi!

İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Gençeler Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin konkordato talebini reddetti.

Gençeler Alüminyum’a 2 ay geçici konkordato koruması!

İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Gençeler Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 2 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.

Vehas Alüminyum’a 1 yıllık kesin konkordato süresi!

Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Vehas Alüminyum Metal Cephe Sistemleri Plastik Cam İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. hakkında kesin konkordato mühleti kararı verdi.

Gençeler Alüminyum için 3 ay geçici mühlet kararı verildi!

Gençeler Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 3 ay geçici mühlet kararı verildi.

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Hilmi Şişman tarafından kuruldu.

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Özhisar tarafından kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Kulaberoğlu tarafından kuruldu.

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Okan Çınar tarafından kuruldu.

Sigma Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sigma Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ercan Ayan tarafından kuruldu.

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi Maltepe'de Recep Çelik, Ramazan Akbulut ve Abdurrahman Bayram ortaklığında kuruldu.

izoder cephe sistemleri Haberi

izoder cephe sistemleri

Son yıllarda rezidans, hastaneve otel gibi binalarin dış cephelerinde meydana gelen, son olarak Ankara’da bir plazada yaşanan dış cephe yangını sonrasında İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) tarafından bir açıklama da bulunuldu.

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, “Ticari yapılar başta olmak üzere son yıllarda tercih edilen en yaygın dış cephe uygulamalarından birinin de giydirme cephe uygulamaları olduğunu görüyoruz. Genellikle binaya estetik görüntü veren dış cephe kaplamaları, dış duvar ile arasında havalandırma boşluğu kalacak şekilde cepheye yerleştiriliyor. Yangın güvenliği açısından bakacak olursak, bu havalandırma boşluğunun, yangınlarda baca etkisi yaparak alevlerin cephede hızlıca yayılmasına neden olduğu biliniyor. Dolayısıyla bu detaylarda kullanılacak olan dış cephe kaplaması ve yalıtım malzemeleri dahil olmak üzere tüm bileşenlerin seçiminde ürünlerin yangın durumundaki performans ve...