19 / 04 / 2024

İzzeddin Dikmen Isparta kentsel dönüşüm son durum

İzzeddin Dikmen Isparta kentsel dönüşüm son durum

Isparta’da yaşanan konut sorununun çözümünün kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasından geçtiğini söyleyen İzzeddin Dikmen belediyenin elini taşın altına koymadığı yönündeki eleştirilere ise katılmadığını söyledi.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Sinop Dikmen'de 2 bin 280 lira taksitle 2+1! 

TOKİ Sinop Dikmen 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Dikmen'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Dikmen'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Dikmen sosyal konut projesi... 

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Tiraje Dikmen’in gayrimenkulün akıbeti belli oldu!

Ressam Tiraje Dikmen’in öğrencilere burs verilmek kaydıyla İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ne bıraktığı milyonlarca lira değerinde gayrimenkulün akıbeti belli oldu...

Tiraje Dikmen'in mirasına ne oldu?

Ressam Tiraje Dikmen’in evrak-ı metrukesinin sahaflarda ve müzayedelerde satıldığı iddia edildi.

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Salkım tarafından kuruldu.

Sinop Dikmen TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Dikmen projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Sinop Dikmen 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Dikmen projesi için başvurular başladı.

Sinop Dikmen başvuru tarihleri 2019!

Sinop Dikmen başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 10 adet 3 oda 1 salon konuta yer veriliyor.

TOKİ Sinop Dikmen başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Dikmen 2019 projesi için başvurular başladı. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Sinop Dikmen projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Dikmen projesi satışa çıkarıldı. Proje için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

İzzeddin Dikmen Isparta kentsel dönüşüm son durum Haberi

İzzeddin Dikmen Isparta kentsel dönüşüm son durum

Isparta’da yaşanan konut sorununun çözümünün kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasından geçtiğini söyleyen İzzeddin Dikmen belediyenin elini taşın altına koymadığı yönündeki eleştirilere ise katılmadığını söyledi. Dikmen bir bölgenin riskli alan ilan edilmesinin o bölgede vatandaşın zararına olacağını söyleyerek, riskli alan ilanından eski yapılar gibi yeni yapılarında etkilendiğini belirtti.



İnşaat sektöründe 30. yılını dolduran Şino İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İzeddin Dikmen ekonominin lokomotifi inşaat sektöründeki gelişmeleri ve Isparta’daki konut sorununu Gülses’e değerlendirdi. Isparta’daki konut talebinin önümüzdeki birkaç yıl daha artarak devam edeceğini söyleyen İzzeddin Dikmen konut ihtiyacının karşılanması ve metrekare fiyatlarının düşmesinin ise kentsel dönüşüm çalışmalarından geçtiğini belirtti. 



Isparta’da sanayinin kadar gelişmemesi nedeniyle konutun bir yatırım aracı olarak görüldüğünü ifade eden İzzeddin Dikmen “Elinde parası olan kişiler ikinci, üçüncü evini alarak bunlardan kira geliri...