19 / 04 / 2024

İzzet Özgenç kimdir

İzzet Özgenç kimdir

Prof. Dr. İzzet Özgenç, sosyal medya hesabından imar affı tartışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Özgenç, çürük yapılara izin veren kamu görevliler hakkında cezai işlem uygulanacağını söyledi.

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..

İzzet Garih kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih kimdir? İzzet Garih daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Garih'in eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Garih'in hayatına dair merak edilenler.

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Karaca kimdir? İzzet Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Karaca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Karaca`nın hayatına dair merak edilenler.

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Tuğban İzzet Aksoy daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tuğban İzzet Aksoy'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuğban İzzet Aksoy`un hayatına dair merak edilenler.

Çürük yapılara izin veren kamu görevlileri yargılanabilir!

Prof. Dr. İzzet Özgenç, sosyal medya hesabından imar affı tartışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Özgenç, çürük yapılara izin veren kamu görevliler hakkında cezai işlem uygulanacağını söyledi.

İzzet Şahin kimdir?

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

Alpay Özgen kimdir?

İnşaat Mühendisi Prof. Dr. Y. Alpay Özgen kimdir? Alpay Özgen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alpay Özgen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Alpay Özgen..

İzzet Garih kimdir?

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih kimdir? İzzet Garih, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İzzet Garih, ne zamandan beri Alarko Holding Yönetim Kurulu'nda? İşte İzzet Garih...

İzzet Akyar kimdir?

İş adamı İzzet Akyar kimdir? Bir çok firmanın yönetiminde görev yürüten İzzet Akyar bugüne kadar hangi firmalarda faaliyet gösterdi? İşte Forum İnşaat Dekorasyon Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi İzzet Akyar...

İsmail Tüzgen kimdir?

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm zirvesi konuşmacılarından İsmail Tüzgen kimdir? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Marmara ve Doğu Anadolu Bölgeleri şube müdürü İsmail Tüzgen kimdir?

İzzet Özilhan kimdir?

1997 yılında 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından Devlet Üstün Hizmet madalyası ile ödüllendirilen İzzet Özilhan, 23 Haziran 2014 tarihinde hayatını kaybetti. Peki, İzzet Özilhan kimdir?

Özgen Nama kimdir?

Özgen Nama, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama kimdir? İşte Özgen Nama'nın biyografisi...

İzzet Fikirlier kimdir?

Mimar M.İzzet Fikirlier, Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği Yönetim Kurulu üyesidir. İzzet Fikirlier, 1989'dan beri birlikte çalıştığı Mimar Erkut Şahinbaş ile 1997'den itibaren ortak oldu. Peki İzzet Fikirlier kimdir? İşte biyografisi...

İzzet Özgenç kimdir Haberi

İzzet Özgenç kimdir

Prof. Dr. İzzet Özgenç, sosyal medya hesabından Kartal'da Yeşilyurt apartmanın çökmesinin ardından açıklama yaptı.

Oda TV'de yer alan habere göre, imar barışına rağmen kamu görevlilerinin cezai sorumluluklarının olduğunu söyleyen hukukçu Özgenç, şu açıklamalarda bulundu:

''SORUMLULUK BÜYÜK ÖNEM TAŞIMAKTADIR”

"Malum, 'imar barışı kanunu', daha önce imara aykırı olarak yapılan yapıların, bunlarla ilgili olarak kentsel dönüşüm programı uygulanıncaya kadar geçerli olmak üzerek, kullanılmasına 'hukuki' (?) çerçevede imkan tanıyan düzenlemeler içermektedir. Bu düzenlemeler, söz konusu yapıların kişilerin hayatı bakımında somut tehlike arz edip etmediklerini araştırma ve buna göre işlem yapma yükümlülüğü getirmemektedir.

Sorun, buradan kaynaklanmaktadır. Araştırma yükümlülüğü getirmeyen ve bu düzenlemeye istinaden, kişilerin hayatı bakımından somut tehlike oluşturacak şekilde 'çürük' yapılmış yapılarla ilgili olarak da, gayrimuayyen süreli bir kullanma izni verilebilecektir. Bu düzenleme karşısında belediyeler...