26 / 04 / 2024

Jan Vertonghen hırsız

Jan Vertonghen hırsız

İngiltere Premier Lig ekipleri arasında yer alan Tottenham'da forma giyen Jan Vertonghen'in evine hırsız girdi. 

Kira anlaşmazlık davaları değerleme uzmanlarıyla çözüme kavuşacak

Yüksek kira artışlarının önüne geçmek için bir süredir uygulanan yüzde 25 zam sınırı uygulamasının 1 Temmuz’da sona ermesi bekleniyor. 1 Eylül 2023’ten bugüne kira davaları için uygulanan arabuluculuk dönemiyle anlaşmazlıklar hızla çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. 

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Emekliler çok şanslısınız bu kampanya da sizin için! Artık yüzlerce TL ödemeyeceksiniz

Aylıklarını Ziraat Bankası'ndan çeken emekli vatandalar, Türk Telekom hat sahibi olması halinde kampanyadan yararlanabilecek. Türk Telekom hat sahibi emekli vatandaşlara her tarafa 750 dakika, her tarafa 750 SMS, 5 GB internet ve Türk Telekom hatlarıyla sınırsız konuşma hakkı sunuyor.

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Kredi kartı kullanıyorsanız bu tuzağa dikkat! Hesabınız kötü emelli insanların eline geçmesin

Pandemi döneminde bütün dünyanın evlere kapandığı dönemlerde kullanımı oldukça fazlalaşan online alışveriş hırsızların da mecrasını sanal aleme kaydırıldı. Kredi kartlarında yaşanan hırsızlıkların çoğaldığı günümüzde bu duruma düşmemeniz için önlemler sıralandı. İşte detaylar...

iOS'un bu teknolojisi emniyeti üst düzeye çıkarıyor! Bunu yapmak artık çok zor hale geliyor

Apple bundan böyle Apple Kimliğinizi ve iCloud hesabınızı bilgisayar korsanlarına, casuslara ve kimlik hırsızlarına önlem olmak amacıyla en üst seviyede koruma sağlayarak  muhafaza etmemize imkan tanıyor.

Türksat Kablonet’ten yılın internet kampanyası! 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internetiniz olsun

Türksat Kablonet, yılın son tarifsiz internet kampanyasını duyurdu. Sizde 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internete sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

Playstore’da UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection ön siparişte… İşte 27 Eylül 2022 fiyatı

Oyun tutkunlarına müjde! Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore, oyun dünyasının heyecanla beklediği ‘UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu’ ve serinin yan oyunu olan ‘UNCHARTED: Kayıp Miras’ı oyun listesine eklediğini duyurdu.

Otoparklarda sorumluluk kime ait?

Otomobil sahipleri yüz binlerce liralık araçlarını bazen kısa süreli bazen de uzun süreli olarak otoparklara bırakıyor. Peki otoparklarda meydana gelen hırsızlık ve maddi hasar gibi olumsuz durumlarda sorumluluk kime ait? İşte detaylar...

İş dünyasında kriterler değişiyor! Herkes bu sisteme yöneliyor! Daha az maliyetli ve hızlı!

İş dünyası, koronavirüs pandemisiyle başlayan ve kira artışlarıyla süren sürecten sonra ofis maliyetlerini azaltarak daha ekonomik ve hızlı çözümler sunan hazır ofis kiralamalarını tercih etmeye başladı. İşte ayrıntılar...

EPDK'dan inanılmaz hamle! Sınırsız ve ucuz! Böylesi görülmedi...

'Güneş seferberliği' başlıyor. Yenilenebilir enerji hâlihazırda dünyanın birçok kısmında en ucuz seçenek durumuna gelmiş durumda. Yeni düzenleme önümüzdeki günlerde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek.

Jan Vertonghen hırsız Haberi

Jan Vertonghen hırsız

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da oynayan Jan Vertonghen'in yaşadığı eve hırsız girdi. 

Londra polisi tarafından yapılan açıklamada, futbolcunun UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile deplasmanda oynayacakları maç için yurt dışında bulunduğu sırada evine kar maskeli ve bıçaklı dört hırsızın girdiği belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan açıklamada hırsızların yakalanması için soruşturmanın sürdüğü belirtilirken, soygun sırasında Belçikalı 32 yaşındaki futbolcunun eşi ve iki çocuğunun da evde bulunduğu basına yansıdı. 

İngiltere'de geçen sene aralık ayında Crystal Palace'ta forma giyen Mamadou Sakho'nun 500 bin sterlin değerindeki eşyaları çalınırken, Temmuz'da da Arsenalli futbolcular Mesut Özil ve Sead Kolasinac soyguncuların saldırısına...