28 / 03 / 2024

Janaat İstanbul gayrimenkul adres

Janaat İstanbul gayrimenkul adres

Janaat İstanbul Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Ahmad Amın ve Zaher Isa ortaklığında kuruldu. 

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Zeyn İstanbul Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeyn İstanbul Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Riham Alothman tarafından kuruldu.

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Karaaslan tarafından kuruldu.

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Ibc Istanbul Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ibc Istanbul Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile IBC Knowledge Park Private Limited tarafından kuruldu.

Raees İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raees İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Khan tarafından kuruldu.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Hello İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hello İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Dönmez ve Mona Seıfalıpour ortaklığında kuruldu.

Kuş İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kuş İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Farzaneh Hassanlou tarafından kuruldu.

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamer İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Haqı Ism Al-Qaysı tarafından kuruldu.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Altın ve Durmuş Özgen ortaklığında kuruldu.

Naskaxe İstanbul Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Naskaxe İstanbul Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Nasıru Adeshıne Fazazee tarafından kuruldu.

Janaat İstanbul gayrimenkul adres Haberi

Janaat İstanbul gayrimenkul adres

Janaat İstanbul Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Ahmad Amın ve Zaher Isa ortaklığında kuruldu. 

Janaat İstanbul Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek. 2-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Janaat İstanbul Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: Akevler Mh.1069.Sk.N Tower...