16 / 04 / 2024

Jardin Eden Pana Yapı nerede

Jardin Eden Pana Yapı nerede

Konut alanlarının 170 metrekareden başladığı proje toplam 124 dönüm arsa alanı üzerine yayılıyor. Jardin Eden Pana Yapı satılık ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 indirimin sağlanıyor.

Pana Yapı mağdurlarından çadırlı eylem!

Kira yardımı alamayan ve evsiz kaldıklarını iddia eden Fikirtepeliler, proje sahibi Pana Yapı’yı protesto etmek için çadırlı eylem yaptı. Vatandaşlar, genel seçimlerden önce vaat edilen sözlerin tutulmadığını öne sürdü.

Pana Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

4 projesinin satışlarına devam eden Pana Yapı, Jardin Eden Kurtköy ve Jardin Eden Şile projeleri için düğmeye bastı.

Çeşme Jardin Eden’de 2. Etap satışlar başlıyor!

Pana Yapı’nın İzmir Çeşme'de hayata geçirdiği Jardin Eden’de 2. etap satışları başlıyor. Proje farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

Jardin Eden'le ayrıcalıklı bir yaşam!

Pana Yapı Çeşme’nin en güzel koyu Şifne’de yaptığı villa projesi “Jardin Eden” ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Çeşme Jardin Eden teslim tarihi!

Çeşme Jardin Eden teslim tarihi bu yıl Haziran ayı olarak belirtiliyor. Jardin Eden Çeşme projesinde fiyatlar 1 milyon 820 bin TL'den başlıyor...

Çeşme Jardin Eden fiyatları güncel!

3 blok şeklinde yükselen Çeşme Jardin Eden projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. İşte Çeşme Jardin Eden fiyatları güncel...

Pana Yapı Pana Jardin Eden satış fiyatları!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Jardin Eden projesi 118 villa ve 6 konakta 60 rezidanstan meydana geliyor. Pana Yapı Pana Jardin Eden satış fiyatları 1 milyon 820 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Pana Jardin Eden satılık!

Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Jardin Eden projesinde 3+1'den 6+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. Pana Jardin Eden satılık daire fiyatları katlara göre değişiyor.

Jardin Eden Çeşme güncel fiyat 2017!

Jardin Eden Çeşme güncel fiyat listesi 1 milyon 820 bin TL'den başlayarak değişiyor. Jardin Eden Çeşme projesi bu yıl Haziran'da teslim ediliyor...

Çeşme Jardin Eden fiyatları 2017!

İzmir Çeşme'ye bağlı Reisdere Mahallesi'nde inşa edilen Jardin Eden İzmir projesinde birinci etabın Haziran 2017 tarihinde teslim edilmesi hedefleniyor...

Jardin Eden 2. Etap'ta ön talep toplanıyor!

Önümüzdeki yıl Haziran ayında 44 villalık ilk etabın teslim edileceği “Jardin Eden”de 2. Etap için ön talep toplanmaya başlandı. Pana Yapı, bu eşsiz projeden villa sahibi olmak isteyenler için 2. Etap Ön Talep çalışmalarına başlayacağını açıkladı.

Çeşme Jardin Eden'e En İyi Müstakil Konut Ödülü!

Pana Yapı tarafından İzmir Çeşme’de bölgenin en büyük A+ villa projesi olarak hayata geçirilen “Jardin Eden”, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri Sign Of The City Awards 2016’da ‘En İyi Müstakil Konut’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Çeşme Jardin Eden'de son 10 villa fırsatı!

Jardin Eden'de benzersiz bir yaşamın kapılarını aralıyor. İnşaatı hızla ilerleyen ve 2017 yılı Haziran ayında 44 villa ile 3 konaktan oluşan ilk etabın teslim edileceği “Jardin Eden”de kalan son 10 villa için fırsat devam ediyor.

Jardin Eden Pana Yapı nerede Haberi

Jardin Eden Pana Yapı nerede

Konum bilgisine göre Ilıca Plajı’na 2 kilometre mesafede bulunan Jardin Eden projesi satılık ev detay bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.


İzmir Jardin Eden ortak seçenekleri

Toplam 124 dönüm arsa alanı üzerine yayılan proje sosyal kullanım alanları içerisinde gastronomi mutfağı, çocuk oyun bahçesi, cafe, restoran, spa merkezi, fitness, çarşı alanı yer alan proje her villanın kendine ait yüzme havuzu bulunuyor.


Jardin Eden Çeşme konum

Her villa için 1000 metrekare alanı bulunan proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'si Reisdere Mahallesi’nde inşa ediliyor. Proje ulaşım bilgisine göre Şifne Koyu’na yakın yerde, Ilıca Plajı’na 2 kilometre mesafede bulunuyor.


Jardin Eden Pana Yapı satılık ev!

Ev sahibi olmak isteyenler için ön talebin sürecinin devam ettiği projede ödemelere göre yüzde 25 indirimin sağlanıyor. Pana Yapı imzası ile inşa edilen projede ev alanları 170 metrekareden...