20 / 04 / 2024

Jumeirah Group bodrumda otel açtı

Jumeirah Group bodrumda otel açtı

Dubai Holding’in lüks otelmarkası Jumeirah Group, Pera Palace Hotel Jumeirah’tan sonra Türkiye’deki ikinci otelini Bodrum’da hizmete aldı otel markası aldı.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Kuzu Grup yeni projeler peşinde!

Jumeirah Group ile İstanbul'da 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Yabancı kaçıyor, turizm batıyor denen bir zamanda bu adım önemli. Turizm kentlerinde yeni projeler yapacağız'' diyor.

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.

Jumeirah Group ikinci oteli için Bodrum'u seçti!

Dubai Holding’in lüks otelmarkası Jumeirah Group, Pera Palace Hotel Jumeirah’tan sonra Türkiye’deki ikinci otelini Bodrum’da hizmete aldı otel markası aldı.

Jumeirah Group 2'nci otelini Bodrum'da açtı!

Jumeirah Group, Türkiye'de büyüme planları yapıyor. İkinci otelini Bodrum'da açan Grubun CEO'su Lawless, 'Farklı Kal' sloganlarına sadık kalarak Türkiye'de fark yaratacaklarını söyledi.

Jumeirah Bodrum Palace hizmete açıldı!

Bodrum'da geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı. Dubai merkezli Jumeirah Group tarafından yapımı tamamlanan lüks otel yoğun ilgi gördü.

Dubai Emiri El Makdum Avrasya GMYO'ya talip mi oldu?

Dünyanın en zengin insanlarından biri olarak kabul edilen Dubai Emiri El Makdum Avrasya GMYO için harekete geçti. Jumeirah Group, Avrasya GMYO için İstanbul'a gönderdiği temsilcileri aracılığıyla teklifte bulundu.

Jumeirah Bodrum Palace'ın basın toplantısı bugün!

Dünyanın en lüks otel grubu olan Jumeirah Group, Türkiye’deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, Mayıs ayında “Stay Different” motto’suyla misafirlerine kapılarını açıyor.

Jumeirah Bodrum Palace 30 Nisan'da açılıyor!

Dünyanın en lüks otel grubu olan Jumeirah Group, Türkiye’deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, Mayıs ayında “Stay Different” motto’suyla misafirlerine kapılarını açıyor.

Bodrum Golden Savoy otelini Dubai Emiri işletecek!

123 yıllık tarihi Pera Palace oteliyle Türkiye'ye ilk adımını atan Ortadoğu'nun en güçlü otelcilik şirketi Jumeirah Group, şimdi de rotasını Ege'ye çevirdi.

Şeyh El Maktum Golden Savoy oteli işletecek!

Dünyanın lüks otel zincirlerinden BAE'den Jumeirah Group, Türkiye'de ikinci otelinin işletmesine başlıyor. 1 Mayıs'ta açılışı yapılacak olan otel, Jumeirah Bodrum Palace Hotel ismiyle hizmet verecek.

Pera Palas'ın işletmesini Jumeirah Group yapacak!

Demet Sabancı Çetindoğan'ın sahibi olduğu Demsa Group, turizm alanında da faaliyet gösteriyor

Jumeirah Group, Viaport Venezia Oteli'ne talip!

Burj El Arabın sahibi olan Dubai merkezli Jumeirah Group, Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığının İstanbul Eyüpte hayata geçireceği alışveriş ve eğlence merkezi projesindeki otelin işletmeciliğine talip oldu

Jumeirah Group bodrumda otel açtı Haberi

Jumeirah Group bodrumda otel açtı

Dubai Holding’in lüks otel firması Jumeirah Grup, Pera Palace Hotel Jumeirah’tan sonra Türkiye’deki ikinci otelini Bodrum Zeytinlikahve’de açtı. 110 bin metrekarelik alana kurulan otelde geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan 135 oda ve 57 adet lüks villa yer alıyor. Altın varaklı kubbeye sahip ana binada 56 grand ve premium suit bulunuyor. 110 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan Jumeirah Bodrum Palace, çeşitli restoranlar, salonlar ve barlar, 12 bakım odası bulunan Talise Spa, lüks hamam, tam donanımlı bir fitness merkezi, Kids Castle oyun merkezi, dünyanın önde gelen markalarının mağazaları mevcut. Jumeirah Bodrum Palace’ın en ilgi çekici bölümlerinden biri ise deniz görüntüsü ile 2 bin metrekarelik alana yayılan “Saray” ve her biri bir ensuite ve jakuzi içeren 6 gösterişli yatak odası. Ayrıca...