29 / 03 / 2024

Bodrum Golden Savoy otelini Dubai Emiri işletecek!

Bodrum Golden Savoy otelini Dubai Emiri işletecek!

123 yıllık tarihi Pera Palace oteliyle Türkiye'ye ilk adımını atan Ortadoğu'nun en güçlü otelcilik şirketi Jumeirah Group, şimdi de rotasını Ege'ye çevirdi.



Dubai Emiri El Maktum'un şirketi Jumeirah, Bodrum'da otel işletecek. Altın kubbeli oteldeki bir villanın günlük bedeli 196 bin TL 123 yıllık tarihi Pera Palace oteliyle Türkiye'ye ilk adımını atan Ortadoğu'nun en güçlü otelcilik şirketi Jumeirah Group, şimdi de rotasını Ege'ye çevirdi. Dubai Emiri El Maktum'a ait Jumeirah, Bodrum'da bulunan Türkiye'nin en lüks otellerinden Golden Savoy'u işletmeye hazırlanıyor. Jumeirah Bodrum Palace Hotel olarak işletilecek tesis, 1 Mayıs'ta kapılarını açacak. Jumeirah CEO'su ve Başkanı Geral Lawless, "Bu Jumeirah'ın Türkiye'de marka varlığının büyümesi açısından önemli bir stratejik hamle oldu" dedi. 2012'de Sabancı ailesine ait Demsa Holding'in devraldığı Pera Palace'ı yöneten Jumeirah'ın Almanya, İtalya, Kuveyt, Azerbaycan, İngiltere, Malpler ve İspanya'da otelleri bulunuyor. Şirket, Katar, Tayland, Ürdün, Endonezya, Hindistan, Mısır gibi ülkelerde de inşaat halindeki otelleri devreye almaya hazırlanıyor. 


ALTIN VARAKLI KUBBE 

Mayıstan itibaren hizmete girecek olan Jumeirah Bodrum Palace Hotel, 110 bin metrekarelik alana kuruldu. Saray mimarisi tasarımıyla yapılan otelde 135 oda var. Altın varaklı kubbeye sahip ana binada 52 grand ve premium suit bulunuyor. 57 adet lüks villaya sahip otelin en dikkat çeken özelliği ise fiyatı. Villanın geceleme fiyatı Türkiye'nin en pahalısı olarak biliniyor. 


GECELİĞİ BİR EV PARASI

Aynı anda 12 kişinin konaklayabildiği oteldeki bir villanın günlük kiralama bedeli neredeyse bir ev parası. 196 bin lira olan gecelemenin yapıldığı villada kozmetik ürünler bile Hermes marka. 2 bin metrekarelik kullanım alanı olan Golden Palace adı verilen villada, 16 personel hizmet veriyor. Kapısında lüks İtalyan bir aracın da olduğu villada 24 saat çalışan bir de uşak var.


Sabah


Geri Dön