25 / 04 / 2024

Dubai Emiri El Maktum Bodrum otel işletmesi

Dubai Emiri El Maktum Bodrum otel işletmesi

123 yıllık tarihi Pera Palace oteliyle Türkiye'ye ilk adımını atan Ortadoğu'nun en güçlü otelcilik şirketi Jumeirah Group, şimdi de rotasını Ege'ye çevirdi.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Katar Emiri Yalova'da saray inşa ettiriyor!

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani’nin annesinin Kanal İstanbul güzergahında arazi satın almasından sonra Kraliyet Ailesi'nin Yalova'da saray yaptırdığı öğrenildi. Türk inşaat firması, 10 bin metrekarelik alana inşa edilen sarayın yüzde 75'inin tamamlandığı açıkladı. 

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Dubai Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları durduruldu!

Dubai'deki El-Mektum Uluslararası Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durduruldu. 

Dubai Emiri'nin Darıca'daki gözkamaştıran altın kaplama malikanesi!

Son yıllarda atağa kalkan, yurtdışında da önemli bir konuma gelen Türkiye mobilya sektörü marka ve tasarımda tercih ediliyor. Yerli yabancı çok sayıda isim ise, özel tasarım mobilya işleri için Türkiye firmalarını seçiyor. 

Bodrum Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi!

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlundan Avrupa Office Ataşehir’e tam not!

Dubai Cityscape Fuarı’na 6 projesiyle katılan Artaş İnşaat’ı Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlu His Higness Sheikh Mansoor Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ziyaret etti.

Dubai El Evir'e 816 milyon dolarlık stadyum inşa edilecek!

Dubai'nin El Evir semtinde 60 bin kişilik ileri teknoloji ürünü stadyumun inşaatı onaylandı. Dubai'ye 35 kilometre uzaklıkta bulunacak yeni stat 816 milyon dolara mal olacak. Stadyum kapsamında 5 bin araçlık otopark yer alacak.

Dubai'de 3D yazıcıdan inşaat dönemi başladı!

Dubai emiri Şeyh Muhammed bin Rashid el Maktum, 2030'a kadar ülkedeki binaların yüzde 25'inin üç boyutlu yazıcılar aracılığıyla inşa edileceğini duyurdu. Şeyh, twitterdan "Bugün Dubai 3D Yazıcı Stratejisi'ni uygulamaya koyduk." mesajını yayınladı.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Taca İnşaat, Dubai Expo’ya odaklandı!

Expo 2016 için 200 milyon liralık yatırım yapan Taca İnşaat, Dubai Expo’ya odaklandı. Birkaç ay içinde ihaleye çıkılacağını söyleyen Tayyar Akkurt, “El Maktum’un oğlu ile ortak şirket kurduk. Hazırlanıyoruz” dedi

Dubai'de 51 milyon metrekare üzerine toptan ticaret şehri kuruluyor!

BAE Devlet Başkanı Yardımcısı ve Dubai Emiri Muhammed bin Raşid Al Maktum, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, Dubai'de dünyanın en büyük toptan ticaret şehrinin inşasına başlandığını belirtti.

Dubai Emiri El Maktum Bodrum otel işletmesi Haberi

Dubai Emiri El Maktum Bodrum otel işletmesi

Dubai Emiri El Maktum'un şirketi Jumeirah, Bodrum'da otel işletecek. Altın kubbeli oteldeki bir villanın günlük bedeli 196 bin TL 123 yıllık tarihi Pera Palace oteliyle Türkiye'ye ilk adımını atan Ortadoğu'nun en güçlü otelcilik şirketi Jumeirah Group, şimdi de rotasını Ege'ye çevirdi. Dubai Emiri El Maktum'a ait Jumeirah, Bodrum'da bulunan Türkiye'nin en lüks otellerinden Golden Savoy'u işletmeye hazırlanıyor. Jumeirah Bodrum Palace Hotel olarak işletilecek tesis, 1 Mayıs'ta kapılarını açacak. Jumeirah CEO'su ve Başkanı Geral Lawless, "Bu Jumeirah'ın Türkiye'de marka varlığının büyümesi açısından önemli bir stratejik hamle oldu" dedi. 2012'de Sabancı ailesine ait Demsa Holding'in devraldığı Pera Palace'ı yöneten Jumeirah'ın Almanya, İtalya, Kuveyt, Azerbaycan, İngiltere, Malpler ve İspanya'da otelleri bulunuyor. Şirket, Katar, Tayland, Ürdün, Endonezya, Hindistan, Mısır gibi ülkelerde de inşaat...