19 / 04 / 2024

Justin Bieber evi

Justin Bieber evi

Justin Bieber ile model Hailey Baldwin Bieber, Beverly Park'ta 7 yatak odalı ve 10 banyolu malikane satın aldı. Lüks malikane için 25.8 milyon dolar ödediler...

Justin Bieber X Vespa'ya 3 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Aralık 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'nın Aralık ayı fiyatları belli oldu. Justin Bieber X Vespa'ya 3 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Justin Bieber X Vespa'ya 8 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Kasım 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'ya Kasım ayında tam 8 bin TL zam geldi! Peki Justin Bieber X Vespa'nın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Justin Bieber X Vespa 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları ne kadar? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları ne kadar? İşte Justin Bieber X Vespa 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Justin Bieber ve Hailey Bieber Beverly Park'ta 25.8 milyon dolara malikane aldı!

Justin Bieber ile model Hailey Baldwin Bieber, Beverly Park'ta 7 yatak odalı ve 10 banyolu malikane satın aldı. Lüks malikane için 25.8 milyon dolar ödediler...

Justin Bieber ve Hailey Bieber Brentwood’dan ev alacak!

25 yaşındaki popçu Justin Bieber ve 23 yaşındaki model Hailey Bieber, Brentwood’dan ev almak için arayışta. Ünlü çift yeni yuvaları için 18-20 milyon doları gözden çıkardı.

Justin Bieber Beverly Hills'teki evini satıyor!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, evlendikten sonra eşiyle birlikte oturduğu evi satmaya karar verdi. Bieber Instagram hesabından "Evimi satmak istiyorum, ilgilenen çıkar mı?" diye duyurdu.

Justin Bieber nişanlısı Hailey Baldwin'e Kanada'dan ev aldı!

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, nişanlısı Hailey Baldwin'e Kanada Ontario'dan 30.5 milyon liraya ev aldı.

Hailey Baldwin'in New York'taki evi icradan satılıyor!

Amerikalı yıldız Justin Bieber'ın çiçeği burnunda nişanlısı Hailey Baldwin'in New York'ta büyüdüğü ev açık artırmayla satılacak. 365 metrekare büyüklüğündeki ev banka tarafından haciz konulup satışa çıkarıldı.

Hailey Baldwin'in büyüdüğü ev borç krizinden satılık!

Justin Bieber'ın çiçeği burnunda nişanlısı Hailey Baldwin'in New York'ta büyüdüğü ev açık artırmayla satışa sunulacak. 

Justin Bieber Amsterdam'da 24.5 milyon euroya ev aldı!

Genç kızların sevgilisi ABD'li şarkıcı Justin Bieber, sık sık ziyaret ettiği Almanya'nın başkenti Amsterdam'da sürekli otellerde kalmaktan sıkıldı.

Justin Bieber, İngiltere'de 4.7 milyon Sterlin'lik malikane kiraladı!

Şu sıralar dünya turnesine İngiltere'de devam eden Justin Bieber, Londra'da kiraladığı lüks malikanenin ardından İngiltere'nin kuzeyinde bir ev daha kiraladı.

Justin Bieber, Londra'da ev kiraladı!

Justin Bieber, Kuzey Londra’da bulunan bir malikaneyi aylığı 108 bin pound’a (410 bin TL) kiraladı. Bieber, sık sık Londra’da konser veriyor.

İşte dünya starlarının kalmak sıraya girdiği o ev!

Gösteri dünyasının ünlüleri internetteki ünlü bir site üzerinden kiraya verilen gösterişli evde kalmak için sıraya girdi. Geçen yılın son aylarında Beyonce ve kocası Jay Z'nin kiraladığı malikikaneyi şimdi de Justin Bieber kiraladı.

Justin Bieber evi Haberi

Justin Bieber evi

Gösteri dünyasının ünlü çifti Justin Bieber ile model Hailey Baldwin Bieber, birçok ünlü ve zengin kişinin yaşadığı bölgede ilk satış fiyatının yarısına kadar indirim yapılan gösterişli ve lüks bir malikane aldı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; çiftin komşuları arasında Hollywood'un en ünlü yüzleri bulunuyor. 

YENİ AŞK YUVASI 

2018'de sürpriz bir kararla evlenen müzisyen Justin Bieber ile model Hailey Baldwin Bieber, California'nın en gösterişli bölgelerinden biri olan Beverly Park'ta lüks bir malikane satın aldı.

42 MİLYONDAN 28.5 MİLYONA İNDİ 

Beverly Park'ta yer alan malikane için Justin Bieber ve Baldwin Bieber'ın ödediği fiyat ise 25. 8 milyon dolar oldu. Yaklaşık iki yıldır satışta olan malikane için istenen ilk fiyat 42 milyon dolar olarak belirlenmişti. Ancak o fiyata alıcı bulunamayınca emlak şirketi ve satıcı arasında yapılan...