25 / 04 / 2024

Justin Bieber X Vespa'ya 8 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Kasım 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'ya 8 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Kasım 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'ya Kasım ayında tam 8 bin TL zam geldi! Peki Justin Bieber X Vespa'nın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Justin Bieber X Vespa 2 Kasım 2022 fiyat listesi...



Özgürlük ruhunu, stil ve tasarım tutkusuyla harmanlayan, popüler kültür öğelerini çağdaş bir yaratıcılıkla bir araye getiren Justin Bieber X Vespa'ya tam 8 bin TL zam geldi.

Peki Justin Bieber X Vespa'nın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Justin Bieber X Vespa 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Justin Bieber X Vespa ya 8 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Kasım 2022 fiyat listesi!

Dünya çapında milyonlarca hayrana sahip olan pop yıldızı Justin Bieber tarafından dizayn edilen benzersiz Justin Bieber X Vespa modelinin Kasım ayı fiyatları belli oldu.

Son derece popüler, sportif Vespa Sprint; yeni, şık, tek renkli bir görünüme uyarlanırken, söz konusu scooter'ın alt gövdesi boyunca uzanan grafik alev öğesiyle bireyselliği de vurguluyor. Ayrıca tüm bunların dışında Vespa'nın eskimeyen tasarımının yer aldığı Justin Bieber X Vespa "Stili pop, rahatlık çok" sloganıyla lanse edildi.

Vespa'nın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Justin Bieber X Vespa, en son çevre düzenlemelerine tam olarak uygun olarak yenilenen klasik 150cc motorlarla piyasaya sürüldü. Justin Bieber X Vespa'nın taze, genç geometrisi hafif ama koruyucu bir gövde oluştururken, benzersiz dikdörtgen farlı gidon, tüm akıllı telefon işlevleriyle uyumuyla da dikkat çekiyor. 


Geri Dön