19 / 04 / 2024

Seat Ibiza'ya 30 bin TL zam geldi! Seat Ibiza fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

Seat Ibiza'ya 30 bin TL zam geldi! Seat Ibiza fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

9.2 inç multimedya ile navigasyon sistemi ve 10.25 inç dijital gösterge paneliyle göz dolduran Yeni Seat Ibiza'ya bu ay 30 bin lira zam geldi. Peki Seat Ibiza fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2022 fiyat listesi...



Yeni Seat Ibiza, beyaz, pure kırmızı, desire kırmızı, safir mavi, asfalt mavi, magnetic gri, midnight siyah, urban gümüş gri ve nevada beyaz olmak üzere 9 farklı renk seçeneğine sahip.9.2 inç multimedya ile navigasyon sistemi ve 10.25 inç dijital gösterge paneliyle göz dolduran Ibiza, enerjik ve özgür tasarımıyla ön plana çıkıyor. 

Aydınlatmalı havalandırma ızgaraları, full LED mercekli ön farları ile dikkat çeken araç, 300W amfiden oluşan BeatsAudio ses sistemi ile eşsiz bir deneyim sağlıyor. 

Seat Ibiza ya 30 bin TL zam geldi! Seat Ibiza fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yeni Seat Ibiza, geri görüş kamerası, ön-arka park sensörleri ve Adaptif Hız Sabitleyici ile sürüş ile yolculuk güvenliğini üst seviyeye taşıyor. Şeritte tutabilen ve hızı trafiğe göre ayarlayabilen yarı otonom sürüş asistanına sahip olan araç, görüş alanının dışından gelen araçları 70 metre menzile kadar belirleyebiliyor ve uyarı veren kör nokta tespit sistemiyle güvenlik sağlıyor. 

Seat Ibiza, Euro NCAP tarafından gerçekleştirilen güvenlik testlerinden beş yıldız aldı. Ibiza, mevcut donanımlarına ek şekilde dış gövdelerine yapılan geliştirmeler ile güncellenerek; yan darbe koruması için yapılan yapısal güçlendirmeler ve yeniden tasarlanan ön bölge, önden çarpışmalara adapte oldu. 

Peki Seat Ibiza fiyatları kaç lira? İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön