29 / 03 / 2024

Honda Jazz e:HEV bu ay 65 bin 500 TL zamlandı! İşte Honda Jazz e:HEV 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Honda Jazz e:HEV bu ay 65 bin 500 TL zamlandı! İşte Honda Jazz e:HEV 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yenilenen hibrit deneyimi ile sürücülere yeni hisler yaşatan Honda Jazz e:HEV fiyatları merak ediliyor. Honda Jazz e:HEV fiyatı bu ay ne kadar? İşte Honda Jazz e:HEV 27 Kasım 2022 fiyat listesi...



Honda'nın B segmentindeki temsilcisi Honda Jazz e:HEV, enilenen hibrit deneyimi ile sürücülere yeni hisler yaşatırken; yenilenen tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle de dikkatleri çekiyor. 

Honda Jazz e:HEV, 2 farklı versiyon ile alıcılara sunuluyor. Honda Gelişmiş Jazz'de gün ışığı beyazı, kozmik gri ve kristal kırmızı olacak şekilde 3 farklı renk seçeneği; Honda Sportif Jazz Crosstar da ise gün ışığı beyazı,  kristal kırmızı ve okyanus mavisi renk seçenekleri bulunuyor. 

Sorunsuz bir hibrit sürüş deneyimi sunabilmek için 3 farklı sürüş moduna sahip olan Honda Jazz e:HEV, kendine özgü çizgileri ve fonksiyonelliği, dış tasarımındaki dikkat çekici çizgileri, özgün ön ızgarası ile dikkatleri topluyor. 

Aracın ön camı sürüş sırasında sürücünün yolu kolaylıkla takip etmesi için panoramik şekilde tasarlandı. Yeni nesil tasarıma sahip ergonomik ön koltukları ve geniş diz mesafesi ile yolculuk konforunu üst seviyeye taşıyan Honda Jazz e:HEV, yeni 7 inç dijital gösterge ile 9 inç Honda Connect dokunmatik multimedya ekranına sahip. 

Honda Jazz e:HEV bu ay 65 bin 500 TL zamlandı! İşte Honda Jazz e:HEV 27 Kasım 2022 fiyat listesi... 

Honda Jazz e:HEV'in arka koltukları dik konumdayken 304 litre olan bagaj hacmi, koltukların katlanmasıyla 1205 litreye kadar yükseliyor. 

Araçta, uyarlanabilir hız sabitleyici, şerit koruma destek sistemi, kör nokta uyarı sistemi, çarpışma hafifletici fren sistemi yer alıyor. 

HONDA JAZZ E:HEV 100 KM'DE NE KADAR YAKIYOR? YAKIT TÜKETİMİ DÜŞÜK MÜ? 

Honda Jazz e:HEV 0'dan 100 kilometre hıza 9.5 saniyede ulaşabiliyor. 

Yeni Honda Jazz’ın 109 PS (80kW) sistem gücü ve 253 Nm tork üretimi etkileyici bir performans seviyesi sağlarken; 4,5 lt/100 km (WLTP) yakıt tüketimine sahip.

Peki Honda Jazz e:HEV fiyatı bu ay ne kadar? İşte Honda Jazz e:HEV 27 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön