26 / 04 / 2024

Volkswagen Passat Variant'a bir ayda 37 bin 700 TL zam geldi! Passat Variant ne kadar? 23 Kasım 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Passat Variant'a bir ayda 37 bin 700 TL zam geldi! Passat Variant ne kadar? 23 Kasım 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Passat Variant kasım ayı fiyatları açıklandı. İşte, Volkswagen Passat Variant'ın 23 Kasım 2022 fiyat listesi…



Yarı otonom sürüş asistanı, LED Matrix farları, dinamik uzun fark asistanıyla konforu olağanüstü bir seviyeye taşıyan Volkswagen Passat Variant'a  37 bin 700 TL zam geldi! İşte detaylar...

Volkswagen Passat Variant fiyatları merak ediliyor. Passat Variant, ön tasarımı ve benzersiz radyatör ızgarasıyla beğeni toplarken, en çok tercih edilen otomobillerden birisi oldu. Adaptif hız sabitleyici, park asistanı, çevresel görüş sistemi, şerit takip asistanı gibi özelliklere sahip olan araç, yarı otonom sürüş asistanı, LED Matrix farları, dinamik uzun fark asistanıyla konforu oldukça yükseğe taşıyor.

Volkswagen Passat Variant a bir ayda 37 bin 700 TL zam geldi! Passat Variant ne kadar? 23 Kasım 2022 fiyat listesi...

Üç bölgeli tam otomatik klima, tüm bilgilerin dijital Gösterge Paneli "Digital Cockpit Pro" üzerinden gösterimi,  toplam 4x20 Watt gücünde 8 adet hoparlörü, 10 GB serbestçe kullanılabilir hafızası, 23,4 cm (9,2 inç) harekete duyarlı renkli dokunmatik TFT cam ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemine "Keyless Access" entegre olarak çalışan kolay açılır/kapanır bagaj kapağı ile sürücülerin beğenisine sunulan Passat Variant, üstün dinamik özellikleri ve çok yönlülüğüyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Çok fonksiyonlu direksiyon üzerindeki tuşları ve çoklu yapılandırma seçeneğiyle fonksiyonelliği üst seviyeye taşımasının yanı sıra, donanımlarındaki farklı özellikleriyle de alıcıları cezbeden otomobil, Business ve Elegance olmak üzere iki farklı donanımla satışa çıkıyor.

Passat Variant Business donanımında, Bagaj yönetim sistemi, Ön sis farları ve entegre statik viraj aydınlatması, 3 bölgeli tam otomatik klima "Climatronic", Hız Sabitleyici "Cruise control", 17 inç London alüminyum alaşım jantlar bulunuyor.

Elegance donanımında ise LED "Matrix" ön farlar, dinamik viraj aydınlatması ve dinamik sinyal lambaları,Kolay açılır/kapanır bagaj kapağı (Easy open/close),  Isıtmalı ön koltuklar, 18 inç Dartford alüminyum alaşım jantlar ve anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi (Keyless Entry), "Discover Pro" navigasyon sistemi gibi özellikler yer alıyor.

Peki Volkswagen Passat Variant Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Volkswagen Passat Variant 23 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön