28 / 03 / 2024

k yapı-solid inşaat trendist ataşehir evleri

k yapı-solid inşaat trendist ataşehir evleri

Trendist Ataşehir ödemeleri hakkında bilgiye haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi öngörülüyor...

Ataşehir Trendist fiyatları!

Ataşehir Trendist fiyatları 250 bin TL'den başlayarak konut tipine göre yükseliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor

Ataşehir Trendist!

Ataşehir Trendist ev fiyatları 250 bin liradan başlıyor. 820 konut ve 40 dükkanın yer aldığı Ataşehir Trendist projesi 24 ay sonra sahiplerine teslim ediliyor...

K Yapı - Solid İnşaat Trendist Ataşehir Evleri!

K Yapı - Solid İnşaat Trendist Ataşehir Evleri projesi 250 bin liradan başlayarak satışa çıktı. Trendist Ataşehir telefon numarası 0216 455 33 33'ü arayarak satış ofisine ulaşabilirsiniz...

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Caen Mimarlık Yapı Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Caen Mimarlık Yapı Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de İbrahim Okur ve Murat Şenocak ortaklığında kuruldu.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Suat Dadak tarafından kuruldu.

Doğu Karadeniz'den 2021 yılında 43 milyon dolarlık inşaat malzemesi ihraç edildi!

Doğu Karadeniz'de geçen sene 51 ülkeye 43 milyon 14 bin 793 dolarlık yapı ve inşaat malzemesi ihracatı gerçekleşti.

Wienart Mimarlık Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wienart Mimarlık Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Batı Özgür Tozak tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

ABD'de 2020 Kasım-Aralık döneminde inşaat ürünleri satışı yüzde 19 arttı!

ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara yükseldi. Aynı zamanda, 2020 Kasım Aralık döneminde inşaat malzemesi satışı yüzde 19 arttı.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Bakanlık bünyesine inşaat işçisi alımlarının yapılması istemi mecliste!

Bakanlık bünyesine çevre, inşaat, jeoloji, harita, makine, maden ve endüstri mühendisi ile şehir plancısı alımlarının yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ert Yapı Market inşaat malzemelerini tek çatı altında satıyor!

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan Ert Yapı Market, inşaat malzemelerinin satışını tek bir çatı altında topluyor. Ve bu işte sektörünün öncüsü konumunda yer alıyor.

k yapı-solid inşaat trendist ataşehir evleri Haberi

k yapı-solid inşaat trendist ataşehir evleri

13 katlı 3 kule ile 8 katlı 13 blok halinde yükselen Trendist Ataşehir ödemeleri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Trendist Ataşehir projesi K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Proje İstanbul Avrupa yakasında Ataşehir'de yer alıyor.


K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede teslimlerin 2016 yılının Ekim ayı olarak belirlendi.


Ataşehir Trendist satış fiyatları!

1+0 daireler 320 bin ile 354 bin TL, 

1+1 daireler 329 bin ile 483 bin TL, 

2+1 daireler 536 bin ile 632 bin TL, 

3+1 daireler A blok 697 bin ile 828 bin TL, 

3+1 daireler B blok 854 bin ile...