20 / 04 / 2024

k yapı ve solid inşaat Trendist Ataşehir

k yapı ve solid inşaat Trendist Ataşehir

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir son yıllarda İstanbul’da gerçekleştirilen en özgün projelerden birine imza atıyor.

Trendist Ataşehir dükkanları için ön talep toplanıyor! Eylül'de satışta!

İstanbul Ataşehir'de kentsel dönüşüm projesi olarak Trendist Ataşehir'i inşa eden K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığı Ataşehir'de ikinci yeni projeyi inşa etmeye hazırlanıyor. Ortaklık, Trendist Ataşehir dükkanları için ön talep topluyor.

Caen Mimarlık Yapı Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Caen Mimarlık Yapı Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de İbrahim Okur ve Murat Şenocak ortaklığında kuruldu.

Wienart Mimarlık Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wienart Mimarlık Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Batı Özgür Tozak tarafından kuruldu.

Finn Tasarım Mimarlık Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Finn Tasarım Mimarlık Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Aral Yener Yüksel ve Eren Saka ortaklığında kuruldu.

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Taha Yıldırım ve Yasin Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yea Mühendislik Mimarlık Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yea Mühendislik Mimarlık Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürol Yamak tarafından kuruldu.

Masteg Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masteg Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Önder ve Mustafa Gönültaş ortaklığında kuruldu. 

Ararat Konut Yapı Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ararat Konut Yapı Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Selki, Ahmad Arkıan, Jafar Pournajaf ve Abbas Amırzadeh ortaklığında kuruldu. 

Meral Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meral Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Meral tarafından kuruldu.

Arizona Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arizona Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çağman Şengörenoğlu tarafından kuruldu. 

2 K Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 K Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Yıldırım tarafından kuruldu. 

Erkur Mimarlık Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Erkur Mimarlık Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Kurbaş tarafından kuruldu. 

German Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

German Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şeref Dönmez tarafından kuruldu. 

Sahi Yapı Ve Hayvancılık Anonim Şirketi kuruldu!

Sahi Yapı Ve Hayvancılık Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Selim Makas ve Abdullah Çakmak ortaklığında kuruldu. 

k yapı ve solid inşaat Trendist Ataşehir Haberi

k yapı ve solid inşaat Trendist Ataşehir

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen; lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak Trendist Ataşehir son yıllarda İstanbul’da gerçekleştirilen en özgün projelerden birine imza atıyor.


Trendist Ataşehir Genel Müdürü Mustafa Orman ev sahipliğinde, Trendist Ataşehir’in ve sektörle ilgili gelişmelerin değerlendirileceği basın sohbet toplantısı...