25 / 04 / 2024

Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Gürcan Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Kasım Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasım Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Neccar tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tuğba Yanbul tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Fum Tasarım Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Fum Tasarım Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mediha Futtu tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, Gürcan Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır A-İNŞAAT VE YAPI İŞLERİ ALANINDA: 1) Her nevi konut, toplu konut inşaatı yaptırır, satar, kiraya verir,şehirler kurar, işhanları, yol, köprü, baraj, kanal, tünel, fabrika binaları, hava alanları, otel, motel, kamping, hertürlü turistik tesis, alışveriş merkezi, spor tesisleri, spor sahaları ve her türlü inşaat işlerini yapar, her türlügayrimenkul alım satım ve ticaretini yapar. 2) Gerek kendi arsa ve arazileri gerekse özel ve tüzel kişilere veya hazineyeait arsa ve araziler üzerinde her türlü konut, toplu konut, turistik tesis, tatil köyleri ve konaklama tesisleri...