20 / 04 / 2024

kabakçı konağı

kabakçı konağı

Mehmet Nuri Parmaksız Kabakçı Konağı’nda son kitabı Aşka Dâir Denemeler-Hasretin Nârında’yı ve diğer kitaplarını imzalayacak...

Bekir Özkök Konağı restore ediliyor!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 1914'te inşa edilen tarihi konak, restorasyonun ardından kültürevi olarak hizmet verecek. Atıl durumdaki 3 katlı Bekir Özkök Konağı, restorasyon çalışmaları başladı.

Bayrampaşa Altıntepsi Semt Konağı hizmete açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi, Altıntepsi Semt Konağı’nı vatandaşların hizmetine sundu. Verem Savaş Dispanseri, Aile Sağlığı ve Bilgi Merkezi olarak hizmet verecek olan Altıntepsi Semt Konağı Altıntepsi Mahallesi Filiz Sokak’ta törenle hizmete açıldı.

Aliağa Hükümet Konağı yeni görünümüne kavuşuyor!

Aliağa Hükümet Konağı’nda dış cephe bakım onarım çalışmaları yavaş yavaş biterken, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz yaptığı açıklamalarda binada bu zamana kadar yapılan çalışmalar hakkında konuştu.

Zeki Toçoğlu: Tarihi Sabit Efendi Konağı’nı kısa sürede yenileyeceğiz!

Çalışmaların devam ettiği Tarihi Sabit Efendi Konağı’nda incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İnşallah kısa süre içerisinde Tarihi Konağı şehrimize hediye edeceğiz” dedi.

Çatalca Kabakça Köyü imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan Çatalca Kabakça Köyü 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı, ilanen askıya çıkarıldı. İşte 8 Aralık 2014'te askıdan indirilecek olan o plan...

Bursa Yalı Konağı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

Bursa ilçelerdeki tarihi yapıları yenilemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından orijinal kimliğiyle yenilenerek Gemlik İlçesi’ne sosyal tesis olarak kazandırılacak Gemlik Yalı Konağı’nda restorasyon, ilk harcın koyulmasıyla başladı.

1958 yılında Siyavuşpaşa Konağı tamamen yanmış!

1958 yılında Süleymaniye'de bulunan, 3 katlı Siyavuşpaşa Konağı tamamen yanmış. Konakta 20 aile yaşıyormuş ve yangından sonra 200 kişi açıkta kalmış. İtfaiyenin iki saatlik çalışmasından sonra yangının etrafa sirayeti önlenebilmiş.

Gemlik Yalı Konağı’nda restorasyon çalışmaları başladı!

Bursa ilçelerdeki tarihi yapıları yenilemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından orijinal kimliğiyle yenilenerek Gemlik İlçesi’ne sosyal tesis olarak kazandırılacak Gemlik Yalı Konağı’nda restorasyon, ilk harcın koyulmasıyla başladı.

Sivas İnönü Konağı restore edilecek!

Sivas'ta ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün bir dönem ikamet ettiği İnönü Konağı'nın, daha önce aslına uygun restore edilemediği için taşıyıcıları çürüdüğünden yeniden imar edilmesine karar verildi.

Sivas İnönü Konağı restore edilecek!

Sivas'ta yer alan ve ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün bir dönem ikamet ettiği tarihi konak restore edilecek. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, “İnönü Konağı’nda aslına uygun şekilde kapsamlı olarak onarımını gerçekleştireceğiz. " dedi.

Papazın Konağı'nda restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Karabük Safranbolu' da 'Papazın Konağı' olarak bilinen 151 yıllık binadaki restorasyon çalışmaları tamamlandı. Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak Papazın Konağı ilçemizdeki önemli tarihi yapılardan biri dedi...

Safranbolu Papazın Konağı restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Karabük Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karabük'ün Safranbolu ilçesinde " Papazın Konağı " olarak bilinen 151 yıllık binadaki restorasyon çalışmaları tamamlandı.

1954 yılında Beşiktaş'ta Eminpaşa Konağı satılacakmış!

1953 yılında Serencebey Yokuşu'nda bulunan, bin 285 metrekare arsa içinde Eminpaşa Konağı Beşiktaş Sulh Mahkemesi tarafından satılacakmış. Yeşilköy'de ise 200 metrekarelik arsalar, metrekaresi 590 kuruştan bin 180 liraya satın almak mümkünmüş.

kabakçı konağı Haberi

kabakçı konağı


13 Mayıs 2013 Pazartesi akşamı saat 18.30-21.00 arası Mehmet Nuri Parmaksız Kabakçı Konağı’nda son kitabı Aşka Dâir Denemeler-Hasretin Nârında’yı ve diğer kitaplarımı imzalayacak. Ayrıca program içinde Kabakçı Konağı Şiir Dinletisi...