23 / 04 / 2024

kabus senaryosu

kabus senaryosu

Richard Allenby-Pratt, kabus senaryosu verdiği projesini Dubai gerçeğe çevirmeyi hedefliyor. Çölün ortasına golf sahaları ve kayak merkezi yapacak olan Dubai, bir nevi doğa ile savaşıyor

İsrail-Hamas çatışması nedeniyle petrol 92 dolara dayandı! İki felaket senaryosu kapıda!

İsrail-Hamas çatışması devam ederken; piyasaların gündemi petrol oldu. 5 Ekim tarihinde son 1 ayın en düşük rakamı olan 84 dolara düşen Brent petrol fiyatı, Hamas’ın 7 Ekim saldırılarının ardından yükselişe geçti.

JP Morgan’dan resmen kıyamet senaryosu: ‘Dünya, Amerika’nın yüzde 7 faiz oranına hazır olmayabilir’

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan’ın CEO’sundan yeni uyarı geldi: “Amerika’da faiz oranlarının yüzde 7 olması, Amerikan ekonomisini resesyona sürükleyebilir ve aynı zamanda, finansal piyasalarda riskten kaçınmayı tetikleyebilir.”

Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? Okan Tüysüz resmen açıkladı: İşte 4 ayrı İstanbul depremi senaryosu!

Deprem uzmanı jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, 4 ayrı İstanbul depremi senaryosunu paylaştı. Peki Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? 

İstanbul'un büyük kabusu deprem: En kötü senaryo açıklandı! 3 milyon kişiyi doğrudan etkileyecek!

İstanbul için en kötü deprem senaryosu açıklandı... 3 Milyon nüfusu doğrudan etkileyecek... Hemen buraya bakın... O isim son dakika vererek konuştu...

Deutsche Bank: ‘Merkez Bankası faizi yüzde 25’e yükseltebilir!’

Dünyanın en büyük bankalarından Deutsche Bank, üç faiz senaryosu paylaştı. Birinci senaryoya göre, faiz ilk seferde yüzde 25’e çıkabilir. İkinci senaryodaysa faiz, haziranda yüzde 18-20 bandına ve temmuzda yüzde 25 bandına çıkabilir. Üçüncü senaryodaysa faiz yüzde 30’un üzerine çıkabilir.

En büyük tehlike: İstanbul için 7.5 şiddetinde deprem senaryosu!

6 Şubat felaketinden sonra, İstanbul'da yaşanan artçı sarsıntılar halkta korku uyandırıyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy'un açıklamasına göre, 7.0 veya daha büyük bir deprem bekleniyor, hatta 7.5 büyüklüğünde en kötü senaryo riski bulunuyor.

ABD’li ünlü ekonomistten kıyamet senaryosu: ‘Doları ağır sonuçlar bekliyor!’

Amerikalı ekonomist Scott B. MacDonald, dolara yönelik adeta kıyamet senaryosu olacak senaryoyu açıkladı.  MacDonald, Amerika’nın olası temerrüdünün, dolar ve ülke ekonomisi için büyük sonuçlar yaratabileceğini söyledi.

ABD'de işler ters gidiyor! IMF'den 2024 senaryosu

IMF, faiz oranlarının 2024'ün sonlarına kadar %5,25 ila %5,5 aralığında kalması gerektiğini söylüyor. Büyüme ve işgücü piyasasının kötüleşmesi bekleniyor. Enflasyon yumuşayacak, ancak daha uzun süre %2'nin üzerinde kalabilir. açıklamasını yaptı

Finans Analisti İslam Memiş'ten kıyamet senaryosu gibi açıklama: ‘Çok yakında kriz patlak verecek’

​​​​​​​Altın fiyatları Fed faiz kararı ile çifte rekora koşarken, ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Gram altın fiyatı da ekranlarda rekoru gösterdi. Peki altın fiyatları için yükseliş sürecek mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ‘Çok yakında patlayacak’ diyerek flaş bi

Seçim sonrası dolar kuru ne olacak? İşte korkudan tir tir titretecek kıyamet senaryosu!

FED’in yine faiz artışı yapacağı haberleri ABD dolar kurunu Türk Lirası karşısında rekor seviyelere taşırken, ekonomistler seçim sonrası, 15 Mayıs tarihinde başlayacak kıyamet senaryolarını dillendirdi. Uzmanlar, seçim sonra doların 30 lirayı bulabileceğini ifade etti.

Büyük İstanbul depreminde tsunami olacak mı? Senaryo hazırlandı! İstanbul'un tsunami tehlikesi belli oldu!

İstanbul'da olası bir depremin 7'nin üzerinde olması halinde 'çökme' ile yaşanacak tsunami senaryosu hazırlandı. İstanbul'un tsunami tehlikesi belli oldu. 

Petrol fiyatlarında Çin senaryosu! Petrol fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Petrol fiyatları, ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararından sonra güne düşüşle başladı. Karar sonrası Wood Mackenzie, Brent petrolün 99 dolar altında kalacağını,söylerken, Çin ekonomisinin yüzde 7 büyümesi durumunda fiyatların 5 dolar daha yükselmesi bekleniyor.

Dolar borcu olanlar yandı! Uzman isimden dolara ilişkin kıyamet senaryosu geldi!

Son dönemde Türk Lirası karşısında önemli bir yükseliş sergileyen dolar, yatırımcılar ve insanlar tarafından yakından takip ediliyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın faiz indirimi ve Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi gibi olaylar, dolar-TL kurunun hareketlenmesine neden oldu

kabus senaryosu Haberi

kabus senaryosu

Dubai, çölün ortasına kurmayı planladığı golf sahaları ve kayak merkezleri ile doğaya savaş açmış durumda. Britanyalı fotoğraf sanatçısı Richard Allenby-Pratt, kabus senaryosu verdiği projesini Dubai gerçekleştirecek ve çölün orta yerine nasıl yapılacağı, ne zaman yapımına başlanacağını açıklamadığı projesini yapacak. Çölün orta yerine yemyeşil golf sahaları, kayak merkezleri gibi yaşam alanları yapmayı planyana Dubai'nin bu projesi merakla...