29 / 03 / 2024

kaçtane tesis yapıldı

kaçtane tesis yapıldı

Veysel Eroğlu, "5 aylık sürede toplam 418 adet tesis ve eserin temel atma ve açılışlarını gerçekleştirdik. Bu tesislerin toplam yatırım bedeli ise 3,5 milyar lirayı aşıyor" dedi.

Şubat 2024 enflasyon rakamları açıklandı, hesap kitap yapıldı! Emekliye işte tam bu kadar zam cepte!

Şubat 2024 enflasyon rakamları bu sabah TÜİK tarafından açıklandı, merakla beklenen rakamların açıklanmasından sonra hesap kitap yapıldı. Peki emeklilerin iki aylık zam oranı kaç oldu?

Özak GYO Maltepe projesinde tapu devri yapıldı!

Özak GYO Maltepe projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, tapu devrinin yapıldığını açıkladı. Peki Özak Maltepe projesinde kaç konut olacak? Nerede inşa edilecek? İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Benzine tam bu kadar zam yapıldı! Akaryakıtta tabelalar resmen değişti! BP, Opet, PO 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Benzinin litresine bugünden itibaren geçerli olacak şekilde 66 kuruşluk zam yapıldı. Peki hangi ilde fiyatlar kaç lira oldu? İşte BP, Opet, PO, Shell, Total 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Motorine tam bu kadar indirim yapıldı! Sürücüler şimdi yeni rakamlara göz atın! Akaryakıtta Mayıs fırsatı! 

Motorinin litresine bugünden itibaren geçerli olacak şekilde indirim yapıldı. Peki hangi ilde benzin, motorin ve LPG litre fiyatları kaç TL oldu? İşte BP, Opet, PO, Shell, Total 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Migros'tan unutulmayacak kampanya! Tuvalet kağıdına öyle bir indirim yapıldı ki neredeyse bedavaya geldi

Ürünlere gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. sık sık yapılan zamlar ve indirimlerle gündeme gelen tuvalet kağıdına bir indirim daha yapıldı.  Migros marketler zincirinin bir müddet indirim yaptığı tuvalet kağıdına bir indirim daha geldi.

Nisan ayının en büyük indirimi yapıldı! Migros'ta tuvalet kağıdı nerdeyse bedava

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros'tan yapıldı. Tuvalet kağıdının satış ücreti o markette 14 TL'ye kadar düştü. İşte tuvalet kağıdına ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Yuki elektrikli Greta Mini fiyatları bu ay ne kadar? Yuki Greta'ya zam yapıldı mı? 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yuki Greta Mini'nin Nisan 2023 fiyatları peş peşe açıklandı. Yuki Greta Mini özellikleri neler, 2023 Nisan ayı fiyatı kaç lira oldu? Yuki Greta'ya zam yapıldı mı? İşte 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Brikon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Brikon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Brikon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Fuga Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fuga Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Fuga Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı. 

Yarımdağ İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yarımdağ İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yarımdağ İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

kaçtane tesis yapıldı Haberi

kaçtane tesis yapıldı

Bakanlık olarak sloganlarının "Orman ve Su İşleri Bakanlığı Zamanla Yarışıyor" olduğunu belirten Veysel Eroğlu, "Haziran ayının başından itibaren yaklaşık 5 aylık süre zarfında büyük çoğunluğu Bakanlığıma ait olan toplam 418 adet tesis ve eserin temel atma ve açılışlarını gerçekleştirdik. Bu tesislerin toplam yatırım bedeli ise 3,5 milyar lirayı aşıyor" dedi.


Ülke genelinde hükümet olarak geçmişte hayal bile edilemeyecek yatırımları bir bir hayata geçirdiklerinin altını çizen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Vatandaşlarımız da bu yatırımların yapıldığının farkında ve bu sebepten dolayı 1 Kasım seçimlerinde istikrardan yana oyunu kullandı. Son 13 yılda olduğu gibi bundan sonra da Bakanlık olarak sulamadan enerjiye, ormancılık çalışmalarından meteoroloji yatırımlarına, tabii güzelliklerimizin korunmasından içme suyuna kadar Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın çalışma alanına giren her...