24 / 04 / 2024

Kadıköy İskele caddesi nerede

Kadıköy İskele caddesi nerede

Kentsel dönüşüm çalışmaları Kadıköy'de hızla artıyor. İskele Caddesi'nde aynı anda 6 inşaatın birden başlaması bölgede isyana neden oldu. Harfiyat kamyonları ve beton mikserler bölgeyi rahatsız etti.

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kadıköy kentsel dönüşüm bekliyor! 

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, Kadıköy - Bağdat Caddesi çevresindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Kadıköy'de inşaatta iskele çöktü!

Kadıköy Caddebostan Mahallesi İskele Sokak'taki bir inşaatta iskele çöktü...

Kadıköy'de otel inşaatı durdu, kazıya devam!

Kadıköy’deki İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi üzerinde 9 bin 43 metrekarelik arsa üzerindeki otel inşaatı durdu. Bölgede kazıya devam ediliyor.

Kadıköy'de 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Kadıköy İlçesi Eğitim Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 28 Şubat 2018 tarihi olarak belirlendi.

İş GYO Kadıköy arsasının 2017 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Dinlenç Caddesi'nde yer alan arsanın 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Kadıköy İskele Caddesi'nde 6 inşaat aynı anda başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları Kadıköy'de hızla artıyor. İskele Caddesi'nde aynı anda 6 inşaatın birden başlaması bölgede isyana neden oldu. Harfiyat kamyonları ve beton mikserler bölgeyi rahatsız etti.

Kadıköy Four Winds daire fiyatları 2017!

İstanbul Kadıköy’de Bağdat Caddesi’ne komşu konumda inşa edilen Four Winds Residence projesinde 2+1, 3+1 , 4+1 ve loft daire seçenekleri sunuluyor...

İş GYO Kadıköy'de arsa satın aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi'ndeki arsa için gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı.

İş GYO'dan Kadıköy arsası satın alma bedeli hakkında açıklama!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı , Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi'nde bulunan arsanın yüzde 45 hissesinin satın alma değeri hakkında Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Kadıköy'de metruk binanın duvarı çöktü: 3 yaralı!

Kadıköy Rıhtım Caddesi'nde bir kafeteryanın arka bahçesinin bulunduğu alandaki boş binanın duvarı sağanak nedeniyle çöktü. Çökme sonuncunda 3 kişi yaralandığı bildirildi.

Kadıköy İskele caddesi nerede Haberi

Kadıköy İskele caddesi nerede

Kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle şehrin dört bir tarafı şantiye gibi malum... Tabii bu inşaatlarla birlikte kamyon trafiği de aldı başını yürüdü. Koca koca hafriyat kamyonları daracık sokaklarda cirit atar hale geldi. Denetim de yeterli olmayınca kazalar, facialar da kaçınılmaz oldu ne yazık ki... Öyle ki her ay 5 milyon ton hafriyatın çıktığı Megakent'te hafriyat kamyonlarının olay çıkarmadığı, can yakmadığı tek bir gün bile geçmiyor. Son bir yılda kamyonlarm neden olduğu felaketlerde tam 21 kişi hayatını kaybetti, bu kontrolsüzlük devam ederse bilançonun daha da ağırlaşacağı aşikâr. Dedim ya kentin her yanı bu dertten mustarip. 


DURUM ÇOK VAHİM 

Ancak bazı bölgeler var ki kelimenin tam anlamıyla kamyon eziyeti çekiyor. Misal Kadıköy... Aylardır kamyon kazalarıyla gündeme gelen Kadıköy'ün çilesi şu günlerde tahammül edilmez bir...