04 / 05 / 2024

kadıköy meydanı nasıl olacak

kadıköy meydanı nasıl olacak

230 bin metrekarelik bir alan üzerinde düzenlenecek olan Kadıköy Meydan projesi ile Rıhtım Caddesi’ndeki trafik yer altına indirilecek, sahil şeridi yeniden düzenlenecek. İşte yeni Kadıköy Meydanı'ndan görüntüler...

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

TCDD'den Kadıköy'de satılık 2 ev!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy İlçesi, Erenköy mahallesinde bulunan 2 evi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 27 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

TCDD'den Kadıköy'de satılık 3 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul İli Kadıköy İlçesi Erenköy Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor..

Yalova Kadıköy'de satılık 3 arsa! 14,1 milyon TL'ye!

Yalova Kadıköy Belediyesi tarafından Kadıköy'de yer alan 3 arsa 14 milyon 183 bin TL'ye satılıyor. Söz konusu taşınmazların ihalesi 6 Haziran 2018'de yapılacak.

Uplife Kadıköy Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Uplife Kadıköy Evleri'nde konut fiyatları 526 bin TL'den başlıyor..

14 soruda Uplife Kadıköy projesi!

Uplife Kadıköy projesi 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan oluşuyor. İşte 14 soruda Uplife Kadıköy projesi...

Uplife Kadıköy 2018 satış fiyatları!

Teknik Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Uplife Kadıköy ödeme kampanyası 2018!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Uplife Kadıköy'de kısa süreliğine 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor...

Kadıköy'de satılık daire 3,9 milyon TL'ye!

İstanbul Kadıköy Göztepe Mahallesi'nde yer alan 4+1 şeklindeki daire satılıyor. Dairenin muhammen satış bedeli 3 milyon 950 bin TL olarak belirtiliyor.

kadıköy meydanı nasıl olacak Haberi

kadıköy meydanı nasıl olacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kadıköy Meydan Projesi'nin detaylarını açıkladı. 


230 bin metrekarelik bir alan üzerinde gerçekleştirilecek olan Kadıköy Meydan Projesi kapsamında 60 bin metrekarelik kısım yayalaştırılacak. 


Kadıköy Meydan Projesi'ndeki yayalaştırılacak kısım Kadıköy Sahili, Metro İstasyonu, Haldun Taner Tiyatrosu, Vapur İskeleleri, Rıhtım Caddesi ve Haydarpaşa arasındaki bölüm.


Kadıköy Meydan Projesi kapsamında ayrıca Başöğretmen Atatürk Anıtı korunacak ve çevresi yeşillendirilecek. 


Seyir terasları, yürüyüş yolları, bisiklet yollarının yanı sıra Rıhtım Caddesi’ndeki trafik yer altına alınacak ve sahil şeridi de yeniden düzenlenecek. 















































Kübra...