28 / 03 / 2024

Kadıköy üsküdar havaray ne zaman bitecek

Kadıköy üsküdar havaray ne zaman bitecek

Kadıköy'de iki büyük proje için düğmeye basıldı. Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı projesinde çalışmalar başladı. İBB, güzergahını belirlediği Kadıköy-Üsküdar Havaray Projesi'ni ise hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Kadıköy Suadiye'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy, Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kadıköy'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon 1 bin 960 TL bedelle satışa çıkardı.

Kiralar Kadıköy'de ucuzladı, Ümraniye'de uçuşa geçti!

Kadıköy’de 3 bin TL’ye yaklaşan ev kiraları, 2 bin TL’ye geriledi. Kısa zaman önce açılan Üsküdar-Ümraniye Metrosu ise bölgedeki kira fiyatlarını uçurdu.

Beyoğlu ve Kadıköy'de 33.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, Beyoğlu'nadaki işhanı ve apartman, Kadıköy'deki 5 katlı işyeri ile ahşap köşk ihale ile satıyor. İhaşe 3 Mayıs'ta yapılacak..

İstanbul'un en rekabetçi ilçeleri Şişli ve Kadıköy!

‘İstanbul Rekabet Endeksi’ araştırmasına göre, kentin en rekabetçi ilçeleri sıralandı. İstanbul’da en rekabetçi ilçeler Şişli, Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy ve Üsküdar olarak belirlendi.

Kadıköy ve Üsküdar'da 8,5 milyon TL'ye satılık iki gayrimenkul!

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, Kadıköy Merdivenköy ve Üsküdar Çengelköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 8 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Kadıköy-Maltepe-Kartal havaray çalışmaları başladı!

Kadıköy'de iki büyük proje için düğmeye basıldı. Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı projesinde çalışmalar başladı. İBB, güzergahını belirlediği Kadıköy-Üsküdar Havaray Projesi'ni ise hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kadıköy rıhtımına yapılacak caminin imar planı askıdan indi!

Kadıköy rıhtımına yapılması istenilen cami yeniden gündemde. Bu defa İSKİ’nin atık su tesisi yapacağı alan camiye tahsis edildi. Caminin imar planı askıdan indi.

Kadıköy üsküdar havaray ne zaman bitecek Haberi

Kadıköy üsküdar havaray ne zaman bitecek

Kadıköy'ü tam anlamıyla bölgenin terminali haline getirecek iki büyük proje için düğmeye basıldı. İstanbul'da raylı sistemleri yaygınlaştırmak isteyen İBB, güzergahını belirlediği KadıköyÜsküdar Havaray Projesi'ni hayata geçirmeye hazırlanıyor. 


Hasanpaşa'dan yolculuğa başlayacak havaray, Ziverbey ve Göztepe'yi geçerek Libadiye'ye ulaşacak. Diğer yandan, güzergahı henüz belirlenmeyen Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı için de çalışmalar başladı. Trafik çilesinin azalması ve bölgede gayrimenkul değerlerinin çok ciddi oranda yükselmesi öngörülürken, Kadıköy yine Anadolu Yakası'nda bir ilkin gerçekleştirileceği merkez ilçe olacak. 


Metro, metrobüs, banliyö hattı, Marmaray, tramvay derken toplu taşımada havaray, Anadolu Yakasfnm yükünü taşımaya hazırlanıyor. Aynı zamanda İstanbul'da kentsel dönüşümün sembolü, 

önümüzdeki yıllarda prestijin merkezi olacak Fikirtepe'den de önemli bir toplu taşıma yükünü ortadan kaldıracak Hasanpaşa-Libadiye Havarayı'nın güzergahları kesinleşti. Hasanpaşa'dan yolculuğuna başlayacak olan havaray sırasıyla Ziverbey, Göztepe SGK Hastanesi, Göztepe SGK Poliklinikler,...