25 / 04 / 2024

kadıköyde emlak piyasası

kadıköyde emlak piyasası

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor.

Kadıköy'de konut fiyatları son beş yılda yüzde 100 arttı!

Keller Williams, İstanbul’un yaşanabilir ilçeler listesinde ilk sıralarda yer alan Kadıköy’ün emlak piyasasını inceleme altına aldı. Son 5 yılda gayrimenkul değerlerin yüzde 100 oranında arttı.

Emlak piyasasındaki duyarlılık kötüleşiyor! Küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor!

Gündemden düşmeyen emlak piyasasındaki duyarlılık daha da kötüleşirken, küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

Emlak piyasasındaki hareketlilik tarım arazilerini vurdu! Çiftçiler artık arazi alamıyor!

Menemen Ziraat Odası Başkanı Yücel Altıntaş, emlak piyasasında yaşanan hareketliliğin tarım arazilerini de etkilediğini belirterek çiftçilerin arazi almakta güçlük çektiğini açıkladı.

Sidney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasındaki ünlü isimlerin satışlarıyla canlandı!

Sydney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasının önde gelen isimlerinin bulunduğu yüksek riskli işlemlerde bir artışa tanık oluyor. İşte detaylar...

ECB'den emlak piyasası analizi: Faiz artırımları risk yaratıyor! 

Avrupa Merkez Bankası(ECB) tarafından, Finansal İstikrar Raporu  yayımlandı ve veriler açıklandı. ECB, raporda sıkılaştırma ile beraber emlak piyasasında "fiyat düzeltme riskinin" yükseldiği uyarısını yaptı. İşte ayrıntılar...

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı: Emlak piyasası...

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yaptığı açıklamada tüm dünyada dengeleri alt üst eden koronavirüs salgınında yüksek fiyatlarla daha fazla borçlanılması sebebiyle son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak piyasasının Avro Bölgesi bankaları için önemli bir "güvenlik açığı" olduğunu bildirdi.

Küresel emlak piyasasında balon var mı?

Kovid-19 salgını sırasında dünya genelinde tarihi seviyeye yükselen emlak fiyatları, yeni bir emlak balonu oluşup oluşmadığı sorusunu akıllara getirdi. Wall Street’in ünlü emlak analisti Ivy Zelman, emlak piyasasını ve artan fiyatları değerlendirdi.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 25 milyon TL'ye satılık 49 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi tarafından, Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğüne ait 49 gayrimenkul 24 milyon 970 bin 312 TL'ye satışa çıkarıldı. 

Küresel emlak piyasasında 'pandemi' patlaması!

Korona virüs kısıtlamalarının etkisi azaltmasıyla emlak piyasasında keskin bir artış yaşandı. ABD’de emlak sahiplerinin gelirleri toplamda 1 trilyon dolara ulaşırken, İngiltere’de ise kötü ekonomik tablonun düzeleceği düşünülüyor.

Mersin'de emlak piyasası hareketlendi! Fiyatlar uçtu!

Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral Projesi, emlak piyasasını da canlandırdı. Taşucu'nda 25 yıldır emlakçılık yapan Mesut Katı, bir yıl öncesine kadar 180-200 bin TL olan konut fiyatlarının 350-400 bin TL'ye, bin TL olan konu kiraların ise 4-5 bin TL olduğunu belirtti.

ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Serdar Bilgili, yakın dostu ABD'li emlak devi Michael Shvo ve Alman finans devi Deutsche Finance ile ortak oldu ve yaklaşık 2.5 milyar dolarlık mülk satın almıştı. ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

kadıköyde emlak piyasası Haberi

kadıköyde emlak piyasası

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor.  Keller Williams'ın İstanbul'da Yaşam Kalitesi kalitesi en yüksek olan ilçelerden biri olan Kadıköy'de emlak fiyatları ise özellikle 6306 sayılı Kentsel dönüşüm yasasının çıkmasıyla birlikte semtlere bağlı olarak son üç yıla göre yüzyasa ile müteahhitlerin daire satış fiyatlarının etkilenmesinde önemli rol oynayan yüzde 18 KDV oranlarının yüzde l'e çekilmesi, binaları yenilenecek olan kiracılara geri ödemesiz bin 470 TL taşınma yardımı verilmesi etkili oldu. Ayrıca daire sahiplerine binalarının yenilenme sürecinde 18 ay geri ödemesiz 2015 yılı rayiçlerine göre 675 TL aylık kira yardımı yapılması da kentsel dönüşüm sürecinin hızlanmasını sağladı. Kentsel dönüşümün ivme kazanmasıyla, daire satış fiyatlarıyla birlikte kiralar da tırmanışa geçti.



Akşam...